analiticki 12
Poznat
- Poruka
- 9.616
Da li se osjecate kao Srbi pa vas to tisti i cini tuznim ili ste ponosni sto nise Antisrbi i mozete reci Tesla i Djokovic su Srbi itd
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Đokoviću je majka Hrvatica, a otac Crnogorac.Da li se osjecate kao Srbi pa vas to tisti i cini tuznim ili ste ponosni sto nise Antisrbi i mozete reci Tesla i Djokovic su Srbi itd
Ban Jelačić takodjer SrbinDa li se osjecate kao Srbi pa vas to tisti i cini tuznim ili ste ponosni sto nise Antisrbi i mozete reci Tesla i Djokovic su Srbi itd
Ban Jelačić takodjer Srbin
Ajd objasni
Ajd objasni
Нажалост,има Срба који мрзе Србе. Жалосно јесте,али их има.Glupo pitanje.
Kakve odgovore očekuješ u temi?
Zašto bi nekoga 'tištilo i činilo tužnim'?
Ti nisi Srbin, prosto analitički istražuješ?
Ne znam mnogo o Srbima i slabo ih poznajem.
Pitaj Noleta šta misli o tome i gde je krštenĐokoviću je majka Hrvatica, a otac Crnogorac.
To što neki kritikuju neke loše stvari ne znači da mrze svoj narod. Ja kritikujem i svoju decu kad pogreše a volim ih najviše na svetu.Нажалост,има Срба који мрзе Србе. Жалосно јесте,али их има.
Нисам мислио на критику, него да постоје људи који стварно мрзе сопствени народ, буквално жале што су Срби.To što neki kritikuju neke loše stvari ne znači da mrze svoj narod. Ja kritikujem i svoju decu kad pogreše a volim ih najviše na svetu.
Sreća pa ja takve ne poznajem...Нисам мислио на критику, него да постоје људи који стварно мрзе сопствени народ, буквално жале што су Срби.
Koliko znam Srbi govore hrvatski?Znas li srpski jezik ?
Koliko znam Srbi govore hrvatski?
tesla i dzokan jesu srbi, ali je pupin rumunDa li se osjecate kao Srbi pa vas to tisti i cini tuznim ili ste ponosni sto nise Antisrbi i mozete reci Tesla i Djokovic su Srbi itd
Moguće da sam pogrešno čuo ili da sam pobrkao nešto.Hrvatski da demistifikujemo
70 posto je srpski 25 posto je italijanski i italijanizmi posebno u Dalmaciji (gradele,porta nisu hrvatske vec italijanske rijeci) i 5 posto su izmisljenje rijeci u tih 5 posto se sastoji taj hrvatski jezik.Dodate rijeci kao putovnica ili sabor za skupstinu kao da Srbi te rijecu ne razumiju
Taj damatinski govor u Zagrebu uopste ne razumiju pola tih izraza tipa lancun itd
Lako razumijem vas fazon i ne smeta mi nemam nista protiv da je taj jezik Hrvatski ,jezici su tu da se izmisle ali ga posmatram kao komediju jer nema ozbiljnu genezu kao jezik.
To ti je kao da Argentinci od spanskog prave argentiski