Da li volite proizvoditi muziku za vreme seksa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
obrisi molim te njegove spam postove, ali pre svega njegov post gde je nakacio sliku zakljucane kapije posto ta slika nema ama bas NIKAKVE veze sa ovom temom. obrisi to i nece biti prepucavanja.

kada ti nick bude svetlo plav ili crven onda cu primati naredjenja od tebe, i to samo ako hocu

prekinite momentalno da ne krenem da da vam saljem bukete

Ok sad ti spamujes, nema ovo nikakve veze sa mojim razmisljanjam :confused: jednostavno tebi je dosadno i otvaras priglupe teme po forumu. Daj nesto ozbiljno da mozemo da pricamo ovako, da svako kaze da ne da ne da ne da ne volim ne volim svidja mi se ne svidja mi se, ne biva, nije zanimljivo. Stavise zamarajuce je
rollingf.gif

kako se to svakoj zenskoj forumasici koja je postovala ovde dopala ova tema, skoro svakoj... bilo je i lika koji je napisao pesmu, znaci o cemu se radi ovde? ko je ovde glup? ko je ovde ljubomoran? ako ti je nesto zamaravajuce znaci pomeris se, sklonis se u stranu. dakle, ti si glup ili ljubomoran, jedno od ta dva. drugog nema.

Poza je zensko napred, musko pozadi, dakle odpozadi...
Volite li praviti onaj zvuk kada odzvanja dok se odbijate o njenu guzu, kada se prodiranje u nju ubrzava i kada "ide brzo"? Da li ste svesni da svirate, da proizvodite muziku... :) Dakle, jel vas pali to? Muzicari su i muskarci i zene a ne samo muskarci tako da je pitanje i za zene i za muskarce... :)

Molim pametne postove na opvoj temi u skladu sa pocetnim!

Moj doprinos temi:

1. Volimo.
2. Svesni smo.
3. Pali nas to.

4u2ap3b.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back