- Poruka
- 44.386
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vec glasao pre nego sto video da zena prebila muza zbog toga
Idem da pijem kafu i odigram neki bingo
Ne možeš popušiti stan, imanje...Kladionice su porok kao i svaki drugi,alkohol,narkotici,poker,čokolada,cigatete.
Stvar je u tome da čovek ima kontrolu nad svojim životom i da ne bude rob zavisnosti.
Odigrati par listića nedeljno,biti umeren u visini uplate a da budžet to ne oseti nije opasno i spada u hobi.Uplatim,uključim tv,pratim fudbal ili košarku jer ih volim ionako i eto meni zabave jeftinije nego jedno piće u kafani.
Ako smo kritični prema kladionici i zalažemo se za zatvaranje istih idemo onda dalje,budimo principijelni.Zatvorimo kafane ili zabranimo prodaju alkohola,zabranimo proizvodnju cigateta,ukinimo čokoladu koja je visoko na listi bolesti zavisnosti.
Nije kriv izvor poroka već čovek,misaono biće koje ne želi da misli i ide u porok kao som na udicu.
Može se popušiti rak,popiti stan,uništiti porodica isto kao i u kladionici.Ne možeš popušiti stan, imanje...
al prokockati se može...
Po meni je to nemerljivo
Normalno.toliko lud da idem tamo da sam sa nekom bivšom bas nisam.Vidim da odlaziš u kladionicu
Sigurno si razveden ili solo
Moras priznati da je sa kockom to moze jako brzo ostvariti...u odnosu na ostale porokeMože se popušiti rak,popiti stan,uništiti porodica isto kao i u kladionici.

Vidim da odlaziš u kladionicu
Sigurno si razveden ili solo
Apsolutno prezirem kladionice.
Nije kladionica za svakoga.Kladim se samo onda kada apsolutno i nepogrešivo znam da ću pobediti.
Zato nikad u životu nisam ušao u kladionicu.
Nije kladionica za svakoga.
Prije par godina dobijem 10 000 eura I kazem prijateljicama. Sve uglas ,,registruj I mene molim te,,!
Ne imadoh izbora te ih reg. I pokazem im sta i kako.
Bilo mi ih je tuzno gledati. Jedna u grcu ocekujuci veliki dobitak, jedna se iznervirala do daske, jedna bila bjesna jer je izgubila I tresnu tastaturu.
Sve u svemu nisu uzivale u igri. Nisu osjetile adrenalin ni sekunde.
Nije to za vas. Pomislih.
Naravno, ali ako izvrsis analizu i pazljivo pratis neke stvari, oni kroz promiociju I turnir sami objave kada mozes da se malo ogrebes.Што је то глупо!
Коцкати се са алгоритмом који је намештен на 60, 70 80 или 90% добити