Da li volite mornare?

Kažu da inteligencija opada, i da je to zabeleženo po prvi put, statistički.
Objašnjenje je, valjda, da se u današnjici previše oslanjamo na pomoćne gađžete, veštačku inteligenciju i slično.
Bilo je i u filmu idiokratija?
Manje inteligentni se brže razmnožavaju, a inteligentni su tromi, duže vagaju.
Kažu da će inteligencija biti valuta, koju ćeš moći da kupiš, kao internet?
A glup si, kada ti istekne? :mrgreen:

Muskarci se prije hiljadu godina nisu zaljubljivali u zene
Ja rekoh da je zaljubljivanje stanje koje traje kratko. Čudi me da, obzirom da muškarce smatraš superiornijim, baš njima pripisuješ takvu " slabost ".

Dešavalo ti se?

Pre hiljadu godina su brakovi bivali ugovarani. Naravno da nije bilo emocija. Možda, vremenom je dolazilo do zbližavanja i bliskosti. Ljubavi. Uzajamne.

Stvarno misliš da su muškarci emotivniji?

Nisam je nikada rekao da se zene ne razlikuju po izgledu,obrazovanju,po drustvenom Statusu, ekonomskom itd

Ali u onome sto je kljucni momenat kod zena sve su iste,samo sa drugim maskama

Muskarci se prije hiljadu godina nisu zaljubljivali u zene
Da li te odgajila mama ili tata? Koga si vise voleo kao dete? Imas li sestru? Npr.

Žena i muškarac su kao slagalica, dopunjuju se...
Problem ja kad ljudi nisu svesni sebe, a ne kad nisu svesni drugih, kad ti znaš šta ti želiš, uvek je lako naći pravu osobu, iako se to često uči iz ličnih grešaka, i razvoja. A i u razlicitom periodu zivota imas drugačija interesovsnja.
To ko je naivan ovakav onakav, to je individualno, žene se čak mnogo više po ličnosti razlikuju od muškaraca, ti si sebe negde učaurio u predrasudama.

Problem danasnjih muskaraca i njihove neje*ice nisu zene, vec to sto su oni sami u velikoj meri zene, falima ta muska odčucnost, muska energija...
Naravno da strejt zenu nece privlaciti muskarac sa zenskom energijom i obrnuto.

A pre hiljadu godina muskarci su ratove cotsve pomretali zbog zena, toliko o zaljubljivanju.
Eto Troja, mozda mit a mozda ima istorijske istine, u svakom slucaju je pisana u staro doba, pre mnogo vise od hiljadu godina.

Da li te odgajila mama ili tata? Koga si vise voleo kao dete? Imas li sestru? Npr.

Žena i muškarac su kao slagalica, dopunjuju se...
Problem ja kad ljudi nisu svesni sebe, a ne kad nisu svesni drugih, kad ti znaš šta ti želiš, uvek je lako naći pravu osobu, iako se to često uči iz ličnih grešaka, i razvoja. A i u razlicitom periodu zivota imas drugačija interesovsnja.
To ko je naivan ovakav onakav, to je individualno, žene se čak mnogo više po ličnosti razlikuju od muškaraca, ti si sebe negde učaurio u predrasudama.

Problem danasnjih muskaraca i njihove neje*ice nisu zene, vec to sto su oni sami u velikoj meri zene, falima ta muska odčucnost, muska energija...
Naravno da strejt zenu nece privlaciti muskarac sa zenskom energijom i obrnuto.

A pre hiljadu godina muskarci su ratove cotsve pomretali zbog zena, toliko o zaljubljivanju.
Eto Troja, mozda mit a mozda ima istorijske istine, u svakom slucaju je pisana u staro doba, pre mnogo vise od hiljadu godina.
Majka je vise vremena posvetila meni

Jednostavno je, racunas samo onda da li te zena yebe ili ne. To to je jedini pokazatelj istine. Nakon toga koja te bolje i intimnije yebe. Tako jedino znas istinu o ljudima. Sve ostale price, ljubav, super si coek, clan partije bla bla bla

Back