Da li volite mornare?

kostim-mornara.jpg

Isreno, samo sam ukucao na google: ha dsome hot sailor :D
Zene vole Mornare,zato sto ih vide jednom godisnje a novac veliki joj donose onda ih nema godinama i onda ona moze da se krese sa milion drugih likova,to je san mnogih zena novac dolazi lako i onda u seks avanture i sredjivanja shopinzi, posle kada se taj Mornar vrati onda mu glumi zenu jedno mjesec dana onda ovog opet nema godinu dana

Samo sto nijedan Mornar ne voli da mu se partnerka krese sa milion likova dok on plovi brodom i donosi novac za svoju zenu.San svake zene je Mornar ili da je ozeni milijarder koji ima 100 godina i koji ima jos par mjeseci zivota i nikoga sem nje da je naslijedi

Hmmmm,zasto zene vole Mornare?
@analiticki 12

Bez uvrede, mislila sam da ćeš shvatiti ironiju.
Šališ li se ti ikada?

Dobro, onda ću bukvalno. Moj odgovor " volim" je bio ironičan, što znači da je pravi odgovor suprotan od toga. Dakle, " Ne volim ".

Sada ćeš ti, verovatno, početi s pričom da žene nesvesno vole mornare, jer biološki su predodređene da ih privlače plavo-bele pruge i horizonti.
Meni se gadi zenska biologija ali zene kao zene mi se ne gade

Generalno ne volim Biologiju

A šta ti se to tačno gadi u "ženskoj biologiji?" Stvarno me interesuje.
Meni je napisao da su žene sebične i da podsvesno biraju loše ljude za partnere, što sirovije i bezobraznije. Jer se tako osećaju " zaštićeno ". Nemaju razum, sve rade instiktivno, kao životinje. Gledaju samo materijalnu korist. Ponašaju se kao deca i tako ih treba tretirati. Ne shvatati ozbiljno jer su niža bića. Mentalno, fizički, na svaki način.

E, to mu se gadi. A ne mrzi ih jer je to biološki tako predodređeno i tu nema pomoći. Nisu krive ali su falične.

Znam da nisi mene pitao. Neka se sam izjasni ako ima šta da doda.

Meni je napisao da su žene sebične i da podsvesno biraju loše ljude za partnere, što sirovije i bezobraznije. Jer se tako osećaju " zaštićeno ". Nemaju razum, sve rade instiktivno, kao životinje. Gledaju samo materijalnu korist. Ponašaju se kao deca i tako ih treba tretirati. Ne shvatati ozbiljno jer su niža bića. Mentalno, fizički, na svaki način.

E, to mu se gadi. A ne mrzi ih jer je to biološki tako predodređeno i tu nema pomoći. Nisu krive ali su falične.

Znam da nisi mene pitao. Neka se sam izjasni ako ima šta da doda.
Ja sam mislio da je u pitanju žensko telo. A to je što si navela više "ženska psihologija". Evo analitički se javio i objasnio, mada opet nedorečeno.

Meni se gadi "muška biologija." Sam se sebe gadim. Fuuuuj!

Back