- Poruka
- 424.700
ne volim
stalno su odsutni na moru ili reci 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
toxy-moxy visoko cilja, nebi ona običnogaTaj je viši rang..kapetan ladje..![]()
Hvala bratBrate bar tebe boli q - sa tim izgledom koji imas ujedno i dobronamernom recitoscu zene te verovatno jure na sve strane
Pazi kad ti muskarac koji nije gej kaze da izgledas ubitacno za zene![]()
Volimo.Volite li mene?![]()
Zgodne dase, ali po izgledu slike rekli bi se da su danas ili jako stari, ili da vec dugo oru nebeske njive, tj..mornare nebeskim svodom.
Zene vole Mornare,zato sto ih vide jednom godisnje a novac veliki joj donose onda ih nema godinama i onda ona moze da se krese sa milion drugih likova,to je san mnogih zena novac dolazi lako i onda u seks avanture i sredjivanja shopinzi, posle kada se taj Mornar vrati onda mu glumi zenu jedno mjesec dana onda ovog opet nema godinu danaIsreno, samo sam ukucao na google: ha dsome hot sailor![]()
Nije sve u novcu, ima nesto i u puno novcaZene vole Mornare,zato sto ih vide jednom godisnje a novac veliki joj donose onda ih nema godinama i onda ona moze da se krese sa milion drugih likova,to je san mnogih zena novac dolazi lako i onda u seks avanture i sredjivanja shopinzi
Imas nesto i u zlatnim polugamaNije sve u novcu, ima nesto i u puno novca![]()
Volimo.
@analiticki 12Samo sto nijedan Mornar ne voli da mu se partnerka krese sa milion likova dok on plovi brodom i donosi novac za svoju zenu.San svake zene je Mornar ili da je ozeni milijarder koji ima 100 godina i koji ima jos par mjeseci zivota i nikoga sem nje da je naslijedi
Hmmmm,zasto zene vole Mornare?
Ja sam prevazisao sve nivoe sale,ja sam na nivou volsebnosti
Dobro, onda ću bukvalno. Moj odgovor " volim" je bio ironičan, što znači da je pravi odgovor suprotan od toga. Dakle, " Ne volim ".Ja sam prevazisao sve nivoe sale,ja sam na nivou volsebnosti
Meni se gadi zenska biologija ali zene kao zene mi se ne gadeDobro, onda ću bukvalno. Moj odgovor " volim" je bio ironičan, što znači da je pravi odgovor suprotan od toga. Dakle, " Ne volim ".
Sada ćeš ti, verovatno, početi s pričom da žene nesvesno vole mornare, jer biološki su predodređene da ih privlače plavo-bele pruge i horizonti.
Primetila sam.Meni se gadi zenska biologija ali zene kao zene mi se ne gade
Generalno ne volim Biologiju
A šta ti se to tačno gadi u "ženskoj biologiji?" Stvarno me interesuje.Meni se gadi zenska biologija ali zene kao zene mi se ne gade
Generalno ne volim Biologiju
Meni je napisao da su žene sebične i da podsvesno biraju loše ljude za partnere, što sirovije i bezobraznije. Jer se tako osećaju " zaštićeno ". Nemaju razum, sve rade instiktivno, kao životinje. Gledaju samo materijalnu korist. Ponašaju se kao deca i tako ih treba tretirati. Ne shvatati ozbiljno jer su niža bića. Mentalno, fizički, na svaki način.A šta ti se to tačno gadi u "ženskoj biologiji?" Stvarno me interesuje.
Sve,ja znam sta zena jeste,ali u domenu onoga sto bi mogla da bude onesposobljena je da dodje do tog lijepog nivoa zbog odredjenih bioloskih automatizama koji vladaju nad zenom i determinisu je i ogranicavaju jeA šta ti se to tačno gadi u "ženskoj biologiji?" Stvarno me interesuje.
Ja sam mislio da je u pitanju žensko telo. A to je što si navela više "ženska psihologija". Evo analitički se javio i objasnio, mada opet nedorečeno.Meni je napisao da su žene sebične i da podsvesno biraju loše ljude za partnere, što sirovije i bezobraznije. Jer se tako osećaju " zaštićeno ". Nemaju razum, sve rade instiktivno, kao životinje. Gledaju samo materijalnu korist. Ponašaju se kao deca i tako ih treba tretirati. Ne shvatati ozbiljno jer su niža bića. Mentalno, fizički, na svaki način.
E, to mu se gadi. A ne mrzi ih jer je to biološki tako predodređeno i tu nema pomoći. Nisu krive ali su falične.
Znam da nisi mene pitao. Neka se sam izjasni ako ima šta da doda.