- Poruka
- 58.317
Postoje razne građe ali ono što mi zapada za oko je da neke žene imaju vidljivu rupu između nogu dok druge ne.
Šta se vama više sviđa?
Šta se vama više sviđa?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ај сад озбиљно. Сенсеи.Postoje razne građe ali ono što mi zapada za oko je da neke žene imaju vidljivu rupu između nogu dok druge ne.
Pogledajte prilog 1418360
Šta se vama više sviđa?
Postoje razne građe ali ono što mi zapada za oko je da neke žene imaju vidljivu rupu između nogu dok druge ne.
Šta se vama više sviđa?
Хахаха...Postoje razne građe ali ono što mi zapada za oko je da neke žene imaju vidljivu rupu između nogu dok druge ne.
Šta se vama više sviđa?
pa prava rupa je ovoХахаха...
Ова прва је нормална, нема рупу него нема ни вишак да јој се бутине лепе.
Рупа између ногу су окс ноге, када изгледа као да је јахала буре.
Па права рупа је нешто више, ал добро сад.
ne znam ja za to. Više verujem onoj slici gore, rupa je lepo vidljiva.Па права рупа је нешто више, ал добро сад.
Najvise mi se svidja kad nema ovakvih tema.Postoje razne građe ali ono što mi zapada za oko je da neke žene imaju vidljivu rupu između nogu dok druge ne.
Šta se vama više sviđa?
Prva je zgodna, druga je debela.gledam slike po netu i vidim ima čitava rasprava o ovome. A ja mislio da sam izmislio rupu na saksiji.
Novi trend su ove malo jače, a to se zove "butine sirene" za razliku od "butine sa procepom"
Pogledajte prilog 1418427