kaai79
Poznat
- Poruka
- 7.065
dve debele vole mene
a ja volem tanke zene
bilo crne, bilo plave
samo da su kostunjave![]()
Zar nisi cuo za ono bolje da ljulja nego da zulja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dve debele vole mene
a ja volem tanke zene
bilo crne, bilo plave
samo da su kostunjave![]()
Zar nisi cuo za ono bolje da ljulja nego da zulja.![]()
salim se malo...vise mi prijaju one sa oblinama, pa bilo i malo vecim, nego mrsavice![]()
znaci... to, kad ti pridje devojka... to je tako ekstra... u trenutku su svi 4 metra visoki... i bitni... i zesce face.. i niko im nije ravan... isto kao i devojke... pa je sujeta nahranjena... pa cemo lakse sutra... par dana, bar... dok nas drzi... iskreno... zar su takve stvari zaista bitne? ako osetis da sa nekim moz... ma... koga je uopste i briga za to? pu prvi... jeeee...
e rile..zajebo me manchester..puko sam zbog dvojke na tiketu....
nisam tu ja nista dir'o... ipak je to rivalitet veliki... mene zeznuo cukaricki danas... igrao nereseno protiv zvozde... znao sam da ce neko iznenadjenje da bude danas, al' da cukaricki ne pobedi... ne znam... kad smo kod toga... razmisljam da odigram x na juventus-torino veceras... kao u stara, dobra vremena jos dok je Ferante nastupao za popularne 'bikove' iz torina...![]()
sta da prilazim kad su sve sami istripovani akrepiDragi forumaši, da li smatrate da je glupo kad devojka prva priđe momku? Da li više volite konzervativan pristup, tj. da vi budete oni koji zavode ili ipak više volite da budete zavedeni?
Stvarno se pitam šta muškarci misle na ovu temu.
???????
I...zašto sve ređe prvi prilazite?![]()