- Poruka
- 415.400
Da li jedete jako ljutu hranu ili blago zaljucenu ili ne jedete ljuto ni malkice 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ljutina ubija svaki osecaj za aromu, hrana ko plastika, ..............a o probavi, zavrsno sa zadnjicom, da i ne govorim.Da li jedete jako ljutu hranu ili blago zaljucenu ili ne jedete ljuto ni malkice
Pogledajte prilog 1858014
Da, uvek.Doduse ne preterano.Da li jedete jako ljutu hranu ili blago zaljucenu ili ne jedete ljuto ni malkice
Pogledajte prilog 1858014
Da, uvek.Doduse ne preterano.

Moze i to je problem.To je kao preterati s alkoholom, nemoguće.![]()
Od gore nabrojanih nema problema al kisele ljute paprike su već zajebaneO da, i jos gajim ljute paprikekad god vidim neku novu vrstu, kupim, ča sacuvam seme da posadim. A nekad i kupim seme.
Pa susim, meljem, tucam, pravim cili soseve, ljute soseve. Poznajem mesara iz komsiluka, on susi meso na selu, Slovak, oni su majstori za kulen, hocemo zeleni kulen da napravimo dogodine. Imam odlican zeleni cili, umesto ljute crvene paprike. Ko zna kako ce ispasti, al ukus mora biti vau.
Isto tako kupujem sve ljuto sto vidim. Soseve, salse, namaze itd I naravno gotove mlevene ili tucana paprike, kupim nudle, cuvam one kesice sa ljutim paprikom, da imam. I tako.
Volim ljuto, I nemam problema sa wc posle.
Neki imaju.

VerujemOd gore nabrojanih nema problema al kisele ljute paprike su već zajebane![]()
Drug i ja pravio picu, i ja imao neke kupovne feferonke, kisele, i zapadne njemu... vala rekao je nakon par dana, nemoj vise ono da jedes Kisele ljute,somborkeOd gore nabrojanih nema problema al kisele ljute paprike su već zajebane![]()
znači u svako slano jelo sam u stanju da dodam ljutoO da, i jos gajim ljute paprikekad god vidim neku novu vrstu, kupim, ča sacuvam seme da posadim. A nekad i kupim seme.

I Carolina reaper, nisam te babaroge probavao, ja vise o e sto se mogu jestiOd ovih što sam ja gajAo, neš pogrešiti sa 7 pot lava chocolate, Bleeding scorpion, Brazilian ghost, Apocalypse pepper, Sepia serpent, Bhutlah.. i pre svih ona stara dobra Trinidad scorpion chocolate.![]()
I Carolina reaper, nisam te babaroge probavao, ja vise o e sto se mogu jesti
Al probao bih svakako
NabavicuVećina navedenih su jače od izvikanih ripera, a bukvalno sve su ukusnije što i nije teško.
Ako su superhot kategorija previše, od ekstremno ljutih Scotch bonnet chocolate su za nepropustiti i Rocoto (njih ima i blagih i neljutih čak) bilo koje boje.