Gajo ex
Ističe se
- Poruka
- 2.170
Takve samo i prolaze na forumu...Da li volite gloope teme na kojima mozemo da se raspricamo ko ljudi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takve samo i prolaze na forumu...Da li volite gloope teme na kojima mozemo da se raspricamo ko ljudi?
ne ali volimo tebeDa li volite gloope teme na kojima mozemo da se raspricamo ko ljudi?
Pa to je radnja gde rade glupi ljudi ili se prodaju glupe stvari. Ko teme, samo sa radnjom.kakva bi bila glopa radnja kao radnja a ne glagol?
mislis kao temu?Pa to je radnja gde rade glupi ljudi ili se prodaju glupe stvari. Ko teme, samo sa radnjom.
imas dobar ukusne ali volimo tebe
Ne, ne, ne!!!! TemU je super, temA je gloopa. Čitaj s razumevanjem.mislis kao temu?
Die Beste!Da li volite gloope teme na kojima mozemo da se raspricamo ko ljudi?
Ja glasam za dzidza-midzeznaci kaze se
dzidza-bidze
Ma, sve teme su gloope osim ove
ovo ide u Alan Ford citatiSubjekat traži objekat radi glagola"
imam bolju idejuovo ide u Alan Ford citati
Ne.Da li volite gloope teme na kojima mozemo da se raspricamo ko ljudi?
to je gloop komentar odnosno spam..nema veze sa postavljenim pitanjem.Ne.
Ja ovde ne dolazim da dolivam gluposti, ali ako si hteo da pitaš da li volimo šalu, to da.
Postoje teme šaljivog karaktera što nije isto što i glupost.
Nije u redu kada neko ima neku pravu muku i sa sramotom postavi temu u jadnoj nadi da će, možda, naći rešenje, a neko mu odgovori na to "Neš jebat".
Ako ti možeš da se ispričaš kao čovek samo na glupim temama, to je ... problem.Da li volite gloope teme na kojima mozemo da se raspricamo ko ljudi?
Šta nisi shvatio? Ne, brate, ne volim, izvini jbte.Ne.
Ja ovde ne dolazim da dolivam gluposti
, ali ako si hteo da pitaš da li volimo šalu, to da.
Postoje teme šaljivog karaktera što nije isto što i glupost.
Nije u redu kada neko ima neku pravu muku i sa sramotom postavi temu u jadnoj nadi da će, možda, naći rešenje, a neko mu odgovori na to "Neš jebat".
Vrh. Pa ako je spam što nisi obrisao a ne da mene indirektno vređaš pišući da je moj komentar glup. Svaka čast.to je gloop komentar odnosno spam..nema veze sa postavljenim pitanjem.
pricamo o gloopim temama.
molim?Vrh. Pa ako je spam što nisi obrisao a ne da mene indirektno vređaš pišući da je moj komentar glup. Svaka čast.
Gde je to, daj linkovo ide u Alan Ford citati
Ne znam, neko se ulogovao pod nickom @tab503 , desno crvenim slovima piše: Administrator, znaš li ti možda ko bi to mogao biti?molim?
sta da obrisem?
ko je rekao da je tvoj komentar gloop?
ti ocigledno ne kapiras.Ne znam, neko se ulogovao pod nickom @tab503 , desno crvenim slovima piše: Administrator, znaš li ti možda ko bi to mogao biti?
Verovatno zato što sam glup.ti ocigledno ne kapiras.
I šta si uradio? Po pravilniku koliko sam ja pismen imaš pravo da mi obrišeš post. I da me banuješ. A ovo što me maziš i govoriš mi da ne kapiram, samo zato što ti ne mogu ništa, nije u redu.rekao sam da je glop komentar i spam
Jebote, sledeći put ću staviti obavezno P.S.za ono sta si ti rekao da neko napise "nes jeb.ati" u temi gde je neka muka kako si rekao
ček maloGde je to, daj link
evoček malo
Hvala :