Kćerka Direktora Cirkusa
Buduća legenda
- Poruka
- 46.840
15 eura karta dođi slobodno!Ja sam mislio da sve zene vole kad dobiju cvece? Hm hm
Nije bilo od 300 g , pa sam uzeo 500 i pojeo 200 donecu ti al da me vodis u svoj cirkus, nisam bio 20 god
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
15 eura karta dođi slobodno!Ja sam mislio da sve zene vole kad dobiju cvece? Hm hm
Nije bilo od 300 g , pa sam uzeo 500 i pojeo 200 donecu ti al da me vodis u svoj cirkus, nisam bio 20 god
Дакле, ја се тресем од смијања овдеJa sam mislio da sve zene vole kad dobiju cvece? Hm hm
Danas sam jeo viceve pa sam vickastДакле, ја се тресем од смијања овде
Ajme, nista popust?15 eura karta dođi slobodno!
Лупање глупости по сопственом изборуDanas sam jeo viceve pa sam vickast
Salim se, nalio sam se kafe ko blesav od jutros, samo lupetam gluposti zvekno me kofein
I nije ti glava za drugih aktivnosti
Dokolica je cudo nevidjeno i djavolja rabota.Kad si dokolenko
Štos to drkenzi?I nije ti glava za drugih aktivnosti
Kod mene puno vas Sarailabadjana..ne zalim seŠtos to drkenzi?
Loša sezona?
Bolju i ne zaslužujete sa onom lokvom
Toliko ne postojim da još pamtiš kako sam ismejao tvoj generički ukus.Bulardi ti ne postojis postoje teme i slike golih riba koje su od tebe zanimljivije cak iako su ai
Jah, navikao na loše i malo..što bi se žalioKod mene puno vas Sarailabadjana..ne zalim se
Nevolim inače da sam u centru pažnje,ali volim kadje društvo da sam tu da se glupiramo smejemo zezamo i provaljujemo...Eto u društvu, na poslu, u raznim životnim situacijama?
I da li vam generalno prija paznja ili imate osecaj da kad vam neko predaje previse paznje ima neke skrivene namere ili zeli da vas izmanipuliše?
Lahko ti je pod punom forumskom protekcijom provocirati...Jah, navikao na loše i malo..što bi se žalio
Šta ti je??Lahko ti je pod punom forumskom protekcijom provocirati...
Више волим да се држим по страни.Eto u društvu, na poslu, u raznim životnim situacijama?
I da li vam generalno prija paznja ili imate osecaj da kad vam neko predaje previse paznje ima neke skrivene namere ili zeli da vas izmanipuliše?
Da... Ja sam taj koji ne želi baš previše pažnje i kada neko priredi neku agresivnu dobrodošlicu u meni to odmah upali neki alarmEto u društvu, na poslu, u raznim životnim situacijama?
Volim da sam u centru paznje ako mi odgovara okolina.Eto u društvu, na poslu, u raznim životnim situacijama?
Kao na primer paznja koga?Potreba za pažnjom je prirodna, svi ljudi je imaju. Konstantna potreba za pažnjom je nezdrava.
Ne bih tako strogo drlila na ili ili, neka normalna doza pažnje mi prija.
Dovoljno je da mi se uzvrati, nebitno je čija.Kao na primer paznja koga?
Lepo i skormno, podrzavam.Dovoljno je da mi se uzvrati, nebitno je čija.