Da li volite da ste u centru pažnje ili se držite po strani?

Eto u društvu, na poslu, u raznim životnim situacijama?
I da li vam generalno prija paznja ili imate osecaj da kad vam neko predaje previse paznje ima neke skrivene namere ili zeli da vas izmanipuliše?
Ne zelim da me paznja( imalo je ili ne) skrece s puta kojim idem,tako da to nesto i ne registrujem.Zaokupljena sam drugim stvarima...pa tako ni manipulacija time nesto nije u igri,rekla bih...

Valentines Day Love GIF by Looney Tunes World of Mayhem

Krkan si, omalovažavaš svako živo biće na forumu, više te i ne kažnjavaju za klasična laprdanja olinjalog drkadžije, ali onda ne kmeči kad dobiješ po ušima od boljih, jačih, pametnijih..a takvih je puno ovdje.
Uh pms,ok necemo vise na temu tvoje sexualnosti samo o bureku,posto ti nikog ne prozivas

Poslednja izmena od moderatora:
Рецимо када сам се бавио музиком, и добро навежбам партитуру,
волим да сам ја главни.
Scena 😍 i ja kad uzmem mikrofon, ta razmena energije sa publikom, mene to bas vozi. Al tu biti centar paznje je vise obaveza nego privilegija, svi ti ljudi slusaju tebe koliko god si centar paznje, i sve oci su uprte u tebe, velika je to obaveza, a i ti si taj koji mora opravdati ocekivanja, ti si tu zbog publike, oni tebe hrane lebom itd
Ja volim reci da su muzicari prostitutke. Prostitutke prodaju telo, muzicari dušu. Nema razlike, i duša je intima.
E sad ovo kazem u ranim tridesetim, sa 22 sam mislio da sam ja svemoguci car a ostali siva masa kad sam na sceni 😄 Onda te muzika zanima zbog devojaka i popularnosti u drustvu, a kasnije iz ljubavi prema muzici i uveseljavanju drugih.
Ko god se muzikom bavio zbog novca i slave taj nije muzicar.

Back