snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.457
Mozak, oci , repici... itd.. negde sam citao da je peceno kravlje vime bilo u starom Rimu vrhunski specijalitet... A video sam lika koji je pojeo jegnjece oci (naravno od pecenog jagnjeta)...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne jedem , a oci.mislim da bih umrla kada bih to pojela..jedino da sam u Sahari i nisam jela mesec dana..tada ko zna..i masnu krpu moguce ..
veruj mi ja sam to video ... maltene, kome na slavi pripada cast da pojede jagnjece oci... a ono ko kuvana jaja, frajer secka i zaliva rakijom...
Nini objasni da se oci spremljene zivotinje jedu.Ona ne veruje i ne verujem da ce ikada verovati u to.
Neuobicajeni su morski plodovi npr.
Nema potrebe da mi ista objasnjava..znam da ljudi jedu sve i svasta pa i oci zivotinja... ..i Ti si pisala da ih jedes ali meni je to neprihvatljivo
Morski plodovi nisu neuobicajeni i sa ovih prostora su
U Srbiji nema mora - jesu neuobicajeni.Ako si ti nostalgicar koji smatra da je sve nekadasnje "ovaj prostor" gresis jer to ne postoji a ako si iz Hrvatske,Crne Gore,Grcke to nije Srbija i samim tim nije "ovaj prostor" vec inostranstvo.