- Poruka
- 86.249
Da li više volite maline ili kupine? Vaš izbor govori o vama kao osobi
Ako više volite maline vi ste vesela pozitivna osoba puna entuzijazma.
Ako više volite kupine vi ste mračnjak, volite crni humor i više ste introvertni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si poseban slučajNe volim ni maline ni kupine. Da li to znači da sam nešto između?
To i moja žena kaže.ti si poseban slučaj
falabogu neko na mojoj straniКупине, али само дивље које нисам годинама јела.![]()
Ја јесам мрачна и јесам интроверт у дубини душе.sve neki fin pozitivan narod, baš sam se obradovao
nema veze, važno voliš divlje kupine. Pre nekoliko godina sam nailazio na neke u šetnji a posle ih neko isekao tako da sada patimЈа јесам мрачна и јесам интроверт у дубини душе.
Али можеш да призовеш онај укус дивље купинеnema veze, važno voliš divlje kupine. Pre nekoliko godina sam nailazio na neke u šetnji a posle ih neko isekao tako da sada patim
dakle, kupina (ili crna ribizla)U mom slučaju ima smisla... jer sam se osećala i identifikovala kao mračnjak i introvert, a sve više igram između svetla i mraka... iako nikada neću biti ekstrovert.
Posao mi je u komunikaciji i otvorenosti, i preliva se i na privatno, ali ipak... ma koliko glagoljiva da budem u jednom trenutku, u drugom mi treba odmor od interakcije, ali više nisam "mračnjak".