Da li vise volite da osvajate ili budete osvojeni?

• Začetnik teme Začetnik teme Anele
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja bi smela opushteno... ako me i odbije, bash me briga, uopshte se ne potresam. a i zashto bi?.....do sada sam prishla chini mi se 7 puta momcima....3 puta sam bila sa njima, sa 2 sam prichala, ali sam provalila da mi se ipak ne svidjaju, a jedan mi je plakao na ramenu za bivshom devojkom....al opushteno, nije mi smetalo, teshila sam ga.....

chypawa_18:
ja bi smela opushteno... ako me i odbije, bash me briga, uopshte se ne potresam. a i zashto bi?.....do sada sam prishla chini mi se 7 puta momcima....3 puta sam bila sa njima, sa 2 sam prichala, ali sam provalila da mi se ipak ne svidjaju, a jedan mi je plakao na ramenu za bivshom devojkom....al opushteno, nije mi smetalo, teshila sam ga.....

svashta ti se nadje na putu :lol: :lol: :lol:

ja volim da budem osvojena, tj ja generalno volim da se neko trudi oko mene..
ali, ne bi mi bila frka da pridjem nekom decku, kada bi mi se stvarno svidjao.......nikada nisam razmiljala da mi je neko manje privlacan jer mi je prisao. ako nesto ne podnosim to su "frajeri" koji dizu nos i kao ne gledaju nista ovo-ono ili ne bi prisli ni za zivu glavu..fuj

Anele:
@keeper
a sta bi mislio o devojci koja bi ti prisla? da li bi mislio kako je cool, kako je riba,..... ili vidi pacenicu mora da prilazi momcima kada oni nece njoj?
pitanje i za sve ostale!

ne, ne bih mislio nishta o njoj.
shta da mislim, vidi ribu ocje qrca?
ne verujem da iko ikad misli neshto o nekom samo zato shto je prishao/la
mislim, devojka je prishla, OK.

chypawa_18:

A sta je bilo sa 7. momkom ? :)

evo ....... opet copy ..... pa i ja sam isto ovako pitao na jednoj temi ...... ne sjecam se sad gde .......
bilo je cini mi se , za curice , da li vise vole da ih muskarac osvaja , mic po mic , ili da odmah predje na stvar ........
ali nema veze .......
ja iskreno , ne volim djevojke koje oce da me osvoje ( jes da je retkost , ali ;) ....) , jer mi cak postanu dosadne , to su sve one bezveze ........ , ali , zato ako nadjem ja neku extra ribu , koja mi masa svidja ........ e onda ........ sve i svasta .......

Avet:
evo ....... opet copy ..... pa i ja sam isto ovako pitao na jednoj temi ...... ne sjecam se sad gde .......
bilo je cini mi se , za curice , da li vise vole da ih muskarac osvaja , mic po mic , ili da odmah predje na stvar ........
ali nema veze .......
ja iskreno , ne volim djevojke koje oce da me osvoje ( jes da je retkost , ali ;) ....) , jer mi cak postanu dosadne , to su sve one bezveze ........ , ali , zato ako nadjem ja neku extra ribu , koja mi masa svidja ........ e onda ........ sve i svasta .......

pa odbro ali nisam bas mislila na ne znam sada da te smara svaki dan i juri bas..... vec ovako na prilazenje u nekom klubu... nebitno.. uglavnom da ona tebi prva pridje!
sto se tice teme..trazila sam ali nisam nasla ni jednu istu te sam zato otvorila ovu....

Back