Da li više verujete ruskim medijima kao što je Sputnik ili zapadnim medijima kao što je BBC?

Pametan čovek ne može da više veruje Sputniku nego BBC-ju. Ja ne poznajem takvog.
Ma ko te šiša, buraz? Veruješ li ti uopšte ičemu osim što ti tvoji kažu? Ko te pita za tvoje mišljenje, ko te pita za Sputnik i BBC? Ajde uči nešto, otvori knjigu, proširi vidike, ne sedi kao konj i ne bleji u TV.
 
Немој ни о својој памети. Биће ти превише.
Hej, pa ko je tebe pitao za pamet? Misliš da si ti neki intelektualni as u ovoj šupljikavoj bačvi? Daj molim te, ne seri! Prestani da se glumiš pametnjakovićem jer to niko ne kupuje. Hajde, povuci se nazad u svoju tamnu pećinu gde možeš da brundaš kao pravi primitivac koji jesi.
 
CBS zaplijenio povjerljive datoteke otpuštenog novinara koji prati priču o prijenosnom računalu Huntera Bidena u potezu 'bez presedana':

Krajnje lijeva mreža CBS zaplijenila je sve stvari Catherine Herridge uključujući datoteke, računala i što je najvažnije, većinu informacija o povlaštenim izvorima.

“Bivši menadžer CBS-a, koji je također govorio pod uvjetom anonimnosti, rekao je da 'nikada nije čuo za ovako nešto', rekao je Jonathan Turley.

Stav CBS-a uznemirio je mnoge, uključujući i sindikat, kao napad na načela slobodnog tiska od strane jedne od najcjenjenijih medijskih organizacija u zemlji.

Razgovarao sam u povjerenju sa sadašnjim i bivšim zaposlenicima CBS-a koji su izjavili da se ne mogu sjetiti da je tvrtka ikada prije poduzela takav korak. Jedan bivši novinar CBS-a rekao je da su mnogi zaposlenici "zbunjeni zašto je [Herridge] otpušten, kao jedan od dopisnika koji je redovito objavljivao vijesti i puno originalno izvještavao."

To je dovelo do zabrinutosti oko izvora pritiska. Dodao je da nikada nije vidio zapljenu zapisa od odlazećeg novinara te da je taj potez poslao "zastrašujući signal" u redovima CBS-a.

https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2024/02/cbs-seizes-confidential-files-of-fired-reporter-pursuing-hunter-biden-laptop-story-in-unprecedented-move-3686163.html#:~:text=CBS fired investigative journalist Catherine,Biden to ask for… pic.twitter.com/J97z2iWVuh
Uporedi CBS sa televizijskim stanicama u Rusiji.
 
Ne možes da dokazes zato što pricas gluposti.
1708972069158.png


Ogromna laž.
 
  • Haha
Reactions: PA8

Back
Top