- Poruka
- 135.044
Nesto se razmsljam, ako zena cesto koristi vibrator da li gubi osecaj pri klasicnom seksu jer pravi djoka ne vibrira? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako znaš da pravi đoka ne vibrira?Nesto se razmsljam, ako zena cesto koristi vibrator da li gubi osecaj pri klasicnom seksu jer pravi djoka ne vibrira?![]()

Ma samo pogadjas pravu tacku ili tacke i ne brigaj, barem ih zene imaju puno.Nesto se razmsljam, ako zena cesto koristi vibrator da li gubi osecaj pri klasicnom seksu jer pravi djoka ne vibrira?![]()
Ja ni ne ukljucim vibrejsnNesto se razmsljam, ako zena cesto koristi vibrator da li gubi osecaj pri klasicnom seksu jer pravi djoka ne vibrira?![]()
Da zapravo i čemu služi....ustvariii ima za sta može da poslužiMeni tu nije jasna tehnička strana..zašto su napravili da to uopšte vibrira?
Da dočaraju kobajagi živo biće ili..

u meni nijedno živo biće nije vibriralo, tako da ne znam kako bi i to imalo smislaMeni tu nije jasna tehnička strana..zašto su napravili da to uopšte vibrira?
ne vibrira nego pulsira. msm pravi đoko.Kako znaš da pravi đoka ne vibrira?![]()
Uglavnom služi za klitMeni tu nije jasna tehnička strana..zašto su napravili da to uopšte vibrira?
Pa od zena stalno cujes neke ezotericne fraze: energija, vajb, varnice.Meni tu nije jasna tehnička strana..zašto su napravili da to uopšte vibrira?
Da bi mogla i kafu da mutis <3Meni tu nije jasna tehnička strana..zašto su napravili da to uopšte vibrira?
ja sam bio sa dve hurveZnao sam, niko to ovde ne koristi...
u meni nijedno živo biće nije vibriralo, tako da ne znam kako bi i to imalo smisla
Najverovatnije..sve ostalo za šta muški misle da služi to vibriranje je glupost i pokvarena mašta...Uglavnom služi za klit
ubija srechu do petog kolenaA odgovor na pitanje da li ubija osećaj je -sto posto ne ubija osećaj ali ubija filing...![]()
ti nisi merodavan ni na koji nacin da govoris objektivno o ovoj tematici zbog svog skromnog iskustvaAko tvojoj ženi treba ta sprava, već si ga ugasio, sve je svejedno.
Za klitoris, mazenjeDa zapravo i čemu služi....ustvariii ima za sta može da posluži![]()