Da li vi stvarno obarate Vučića ili samo...

Naravno da se rusi nepomenik i njegov sistem, indirektno preko institucija tj zahtevima da institucije rade svoj posao bez korupcije i kriminala.

Kad krenu institucije da rade kako treba bez korupcije i pritiska vlasti, rezima i po zakonu, automatski nepomenikov rezim sistem pada jer uzeo sve pod svoje tj apsolutnu vlast pa tako ce morati da snosi i apsolutnu odgovornost i za mnogo toga sam da odgovara i bude hapsen pored njegovog tima i saradnika koji vec padaju a oni ce propevati o njemu vrlo brzo.

Nije nadlezan ali mislo on sam da jeste i tako se ponasa gde upada sam u zamku sebi jer je svestan da je sebi obezbedio apsolutnu vlast i odluku u ovoj zemlji pa da je kriv za sve.Naoucio da sve on radi a institucije samo ko kucni ljubimci za ukras.E sad ne moze vise, sad se trazi da institucije rade bez kriminala i korupcije a on to ne moze i to studenti i djaci a plus njih ne moze da bije.

Upao je u veliki problem i svako normalan sa normalan iq zna da je ovo sa zahtevima samo indirektno rusenje nepomenika i njegovog rezima sistema korupcije i kriminala.Ako ispune zahteve to znaci da vrlo brzo krece hapsenje i pad sns funkcionera koji ce da automatski povuku njegov pad pa na kraju i hapsenje!Nepomenik i njegov bata morace da beze ili da budu corkirani uskoro ove ili sledece godine.

Tao mi je bice vam tuzno lojalisti i nepomenikovi verni glasaci simpatizeri.

Ali istatku srvije bice sreca, bice to veliko slavlje na ulicama, nesto nikad tako zabelezena radost zbog odlaska nekog autokrate i diktatora jos od 90ih...

Poslednja izmena:

Pogledajte demonstracije 1996 i sada pa uporedite.
Нема никакве везе.
1) Демонстрације су кренуле због крађе на изборима (локалним).
2) Много људи је демонстрирало сваког дана а протест су водили политичари.
3) После доста шетања СПС је признао крађу и резултати избора су признати.
4) Европу је интересовала Србија и да се изборни услови побољшају.

Данас је потпуно другачије.

Нема никакве везе.
1) Демонстрације су кренуле због крађе на изборима (локалним).
2) Много људи је демонстрирало сваког дана а протест су водили политичари.
3) После доста шетања СПС је признао крађу и резултати избора су признати.
4) Европу је интересовала Србија и да се изборни услови побољшају.

Данас је потпуно другачије.
Ima razlike, tamo nisu pekli prase.

pričate?

- autorska tema -

godinama neumorno pišete "gotov je" pa onda tako tu raznorazni epiteti i nadimci
dodjem u ponedeljak - obarate, dodjem u utorak - studenti će ga obore, dodjem u sredu nešto me banovali
dodjem u nedelju - drž ovde da ga oborim...

baš ste kilavi :(

...не замери ...на трајању обарања.. млого је висок ...

od rusenja sistema nema nista...dzaba krecite...ko moze ako je mlad i sposoban da napusti teritoriju SRB

jeste nepravda al decenije borbe za slobodu borac ostari i okrezubi al bitkuni 1 nije dobio ni 1 bitku kamo li rat....deco draga bezte iz SRB ovde ostaju krezubi penzioneri sa 18-22.000 din penzije sa 35 god staza...ocete da se to i vama desi za 30-60 god vladavine SNS_a...ako budu izbori ja sigurno glasam za SNS iz razloga da celom kolektivu bude jos gore...a nas glasaca koji tako gledamo - posle mene potop ima preko 50% u tamnom vijaletu zvanom Sirbistan

Back