Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 67.766
Ja samj slab u odnosima, svi hoce da uvale kitu , a to bas i nije neki prostor , mora da se cuvam...Ja pricam o odnosu prema ljudima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja samj slab u odnosima, svi hoce da uvale kitu , a to bas i nije neki prostor , mora da se cuvam...Ja pricam o odnosu prema ljudima.
Ukoliko nisi ironican, pogledaj oko sebe, nisu bas svi, nije cak ni vecina tako losa ....Ja samj slab u odnosima, svi hoce da uvale kitu , a to bas i nije neki prostor , mora da se cuvam...
Uuuuu , bolje da ti ne pricam kakva je vecina....pa nije dzabe Vucic ovoliko daleko dogurao ....jok krio se po sumama kao Malcanski berberin...malo sutra..Ukoliko nisi ironican, pogledaj oko sebe, nisu bas svi, nije cak ni vecins tako losa ....
“Vecinu” biras sam za sebe, ovo nije sad politicki. Tako ja vidim. Naravno da postoji mnogo zla na ovom svetu. Zasto da ja trosim svoje vreme na takve ljude?Uuuuu , bolje da ti ne pricam kakva je vecina....pa nije dzabe Vucic ovoliko daleko dogurao ....jok krio se po sumama kao Malcanski berberin...malo sutra..
Znas sta je problem sto ne mogu da biram ko je oko mene....a ovo za gledanje, to bih odmah resio....fizicki ne mogu da izolujem sebe od pakosti i pogani...“Vecinu” biras sam za sebe, ovo nije sad politicki. Tako ja vidim. Naravno da postoji mnogo zla na ovom svetu. Zasto da ja trosim svoje vreme na takve ljude?
Samo biraj sta gledas.
Ne mozes potpuno psihicki, fizicki jos manje ..Znas sta je problem sto ne mogu da biram ko je oko mene....a ovo za gledanje, to bih odmah resio....fizicki ne mogu da izolujem sebe od pakosti i pogani...
Garantujem da bih i ja bio hladovina kao da su svi Tajlandjani , da mogu fizicki da se izolujem od svakodnevnog dejstva ....
Pustite Vučića. Ovo što rade deci je terorizam.
Kao smeniti i privesti odgovornosti prosvetare a da nam se ovo više ne ponovi!
Situacija nije ružičasta.
Vojvodjani predlažu da se u martu zasključi godina. Znali deca gube celu godinu. Ako štrajk potraje nastaće haos u kome će biti nemoguće uklopiti generacije.
Saoorganizovanje roditelja je jedan način.
Pitam: Imate li ideja kako roditelji da se samoorganizuju?
to i radim. srednjoj školi mogu pomoći ali studentu teško. )Учи своје дете, немој губити овде време...![]()
to i radim. srednjoj školi mogu pomoći ali studentu teško. )
a drugi roditelji i druga deca?
gebels ušao u školu. negativna selekcija je odradila svoje. i većina nazovi profesora podržava štrajk ubedjena da zbog masovnosti neće pojedinačno snositi posledice za ovaj terorizam. država nema petlju. roditelji teško mogu da se samoorganizuju. pitao sam za ideju?
Kako mogu neki osnovci da vladaju?kako mogu osnovci da strajkuju ?
Кад било ко може да туче људе а држава не ради свој посао, не очекујеш ваљда да људи ћуте и трпе ?Ni studewntski plenum
Нема Избора док се не среде бирачки Спискови.Izbori i ništa više.
1996 се није тражила смена председникаMi nismo u 1968 ni u 1996 godini pa da se na ulici traži smena Vlade i predsednika.
Isti je recept i sada i tada.1996 се није тражила смена председника
država, to jeonaj koji treba da daje otkaze ili uvede prinudnu nasrtavu. ova situacija ima opravdanje samo u slučaju rata ili iščekivanja rata.msm.ko ti je taj drzava? Kada nema petlju ? ...![]()
Izivljavaju se na deci posto nikog drugog ne smeju da zaustave. Stavise, ne smeju ni strucne skole, nego samo ove koje i inace sluze za ukras.Ovo što rade deci je terorizam.
Kao smeniti i privesti odgovornosti prosvetare a da nam se ovo više ne ponovi!
Питај неког старијег. Везе ово нема са ондашњом ситуацијом.Isti je recept i sada i tada.
Samo je razlika u snazi.
Pa da vratimo Grcica na celo EPS-a, sta ce nam struja? Ili da damo da nam isti prave zeljeznicku stanicu, st je 15 mrtvih desava se to? Steta sto ne raskopase Srbiju do sada, da pomognemo prijatelje nemce, trazeci dobri litijum, a evo za par godina i Expo pa ce sve da procvjeta.Sto bi se reklo, od skole vise nemaju ni veliki odmor.
a kad vracate Bajdena?