Da li vi stvarno obarate Vučića ili samo...

“Vecinu” biras sam za sebe, ovo nije sad politicki. Tako ja vidim. Naravno da postoji mnogo zla na ovom svetu. Zasto da ja trosim svoje vreme na takve ljude?
Samo biraj sta gledas.
Znas sta je problem sto ne mogu da biram ko je oko mene....a ovo za gledanje, to bih odmah resio....fizicki ne mogu da izolujem sebe od pakosti i pogani...
Garantujem da bih i ja bio hladovina kao da su svi Tajlandjani , da mogu fizicki da se izolujem od svakodnevnog dejstva ....

Znas sta je problem sto ne mogu da biram ko je oko mene....a ovo za gledanje, to bih odmah resio....fizicki ne mogu da izolujem sebe od pakosti i pogani...
Garantujem da bih i ja bio hladovina kao da su svi Tajlandjani , da mogu fizicki da se izolujem od svakodnevnog dejstva ....
Ne mozes potpuno psihicki, fizicki jos manje ..
Sve je u glavi, ja ne razgovaram sa ljudima koji su takvi. Sem bas bas kad moram..
A gledam da to bude retko.
Uvek ce biti zla, nezavisno od vlasti I od toga gde se fizicki nalazis.

Pustite Vučića. Ovo što rade deci je terorizam.

Kao smeniti i privesti odgovornosti prosvetare a da nam se ovo više ne ponovi!

Situacija nije ružičasta.

Vojvodjani predlažu da se u martu zaključi godina. Znači deca gube celu godinu. Ako štrajk potraje nastaće haos u kome će biti nemoguće uklopiti generacije.

Saoorganizovanje roditelja je jedan način.

Pitam: Imate li ideja kako da se roditelji samoorganizuju?

Poslednja izmena:
Pustite Vučića. Ovo što rade deci je terorizam.

Kao smeniti i privesti odgovornosti prosvetare a da nam se ovo više ne ponovi!

Situacija nije ružičasta.

Vojvodjani predlažu da se u martu zasključi godina. Znali deca gube celu godinu. Ako štrajk potraje nastaće haos u kome će biti nemoguće uklopiti generacije.

Saoorganizovanje roditelja je jedan način.

Pitam: Imate li ideja kako roditelji da se samoorganizuju?

Учи своје дете, немој губити овде време... :kafa:

Учи своје дете, немој губити овде време... :kafa:
to i radim. srednjoj školi mogu pomoći ali studentu teško. )

a drugi roditelji i druga deca?

gebels ušao u školu. negativna selekcija je odradila svoje. i većina nazovi profesora podržava štrajk ubedjena da zbog masovnosti neće pojedinačno snositi posledice za ovaj terorizam. država nema petlju. roditelji teško mogu da se samoorganizuju. pitao sam za ideju?

to i radim. srednjoj školi mogu pomoći ali studentu teško. )

a drugi roditelji i druga deca?

gebels ušao u školu. negativna selekcija je odradila svoje. i većina nazovi profesora podržava štrajk ubedjena da zbog masovnosti neće pojedinačno snositi posledice za ovaj terorizam. država nema petlju. roditelji teško mogu da se samoorganizuju. pitao sam za ideju?

ko ti je taj drzava? Kada nema petlju ? ... :kafa:

Sto bi se reklo, od skole vise nemaju ni veliki odmor.

a kad vracate Bajdena?
Pa da vratimo Grcica na celo EPS-a, sta ce nam struja? Ili da damo da nam isti prave zeljeznicku stanicu, st je 15 mrtvih desava se to? Steta sto ne raskopase Srbiju do sada, da pomognemo prijatelje nemce, trazeci dobri litijum, a evo za par godina i Expo pa ce sve da procvjeta.

Back