Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 67.785
Ta ponuda vise ne vazi....Не Господине Стојков.
Боримо се да институције раде свој посао.
Вучић може у наставку мандата да дели ордење, прима акредитиве и потписује законе које донесе Народна скупштина.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta ponuda vise ne vazi....Не Господине Стојков.
Боримо се да институције раде свој посао.
Вучић може у наставку мандата да дели ордење, прима акредитиве и потписује законе које донесе Народна скупштина.
Vidiš kada si pomenuo mafijašku državu...Ови протести су стварно много озбиљнији него оних "пет милиона у једном", и врло је могуће да ће као резултат имати пад Великог Вође. Али неће га протести оборити, обориће се он сам, јер ће кренути фа руши поверење својих другара, покушавајући да их жртвује да би остао на власти. Када почне да паничи, све почиње да се руши, и довољан је поветарац да га обори. И треба, Србија је постала мафијашка држава. Али опет, морам да питам: а шта ћемо после? Влада нациомалног спаса? Да нас Нестор и Мариника спашавају?
Е Србијо шта си дочекала...
Ili "protiv nasilja"? Ja bih rekao da ostati jednako upamceni.Ови протести су стварно много озбиљнији него оних "пет милиона у једном",
О томе и причам. Држава је мафијашка, ја који дођем на месец и кусур дана видим како је сваке године све горе. И све то долази са врха. Али бре, ми немамо опозицију. И треба Вучко да оде, али бре, не треба ми ни Мариника.Vidiš kada si pomenuo mafijašku državu...
Bio je predlog da se ugase kockarnice (ili da budu bar na periferijama gradova kao u Rusiji) ali je opozicija oštro reagovala.
Ја сам на њих и заборавиоIli "protiv nasilja"? Ja bih rekao da ostati jednako upamceni.
vidi sećam se kad sam bio klinac...О томе и причам. Држава је мафијашка, ја који дођем на месец и кусур дана видим како је сваке године све горе. И све то долази са врха. Али бре, ми немамо опозицију. И треба Вучко да оде, али бре, не треба ми ни Мариника.
Tako to ide.Ја сам на њих и заборавио
navijaju za studente ali gledaju čime su ih poslužili od ponudjenih jela pa dal i oni da izadju ako je ponuda u bliziniNa ovom forumu svi obaraju Vucica 'online'. Svi sede u toplim sobama, udobnim foteljama i ruse ga uz pomoc kompjutera koristeci pseudonim na forumu.........
Ма има мало и нових, само је проблем што су пројектовани, нису алтернатива. Најбоље је тако, направиш себи опозицију, па их мешаш ко шпил карата. И онда кад одеш са власти побегнеш док је хаос. А народ нек се мучи са Мариником и Нестором.vidi sećam se kad sam bio klinac...
odrastao sam sa jednim te istim prodavcima u magazi kao da suz inventar a političari su smenjivali
sad se smenjuju prodavci po magazama a političari 30 godina jedni te isti kao da su inventar
Dolazi biološka smena hoćeš nećešМа има мало и нових, само је проблем што су пројектовани, нису алтернатива. Најбоље је тако, направиш себи опозицију, па их мешаш ко шпил карата. И онда кад одеш са власти побегнеш док је хаос. А народ нек се мучи са Мариником и Нестором.
Pa dobro, i Amerika propade svakog utorka.pričate?
- autorska tema -
godinama neumorno pišete "gotov je" pa onda tako tu raznorazni epiteti i nadimci
dodjem u ponedeljak - obarate, dodjem u utorak - studenti će ga obore, dodjem u sredu nešto me banovali
dodjem u nedelju - drž ovde da ga oborim...
baš ste kilavi![]()
Kako ga obaraju Vucic ce vladati sve dok ne preda Bogu dusu.pričate?
- autorska tema -
godinama neumorno pišete "gotov je" pa onda tako tu raznorazni epiteti i nadimci
dodjem u ponedeljak - obarate, dodjem u utorak - studenti će ga obore, dodjem u sredu nešto me banovali
baš ste kilavi![]()
pričate?
- autorska tema -
baš ste kilavi![]()
Evo.ne pratiš trendove, sad se furaju valentinski avatari
brzo neke cvikere da staviš ko ovo ja![]()
Jedan nalog to , a 7 suprotno.... kao u video igricama sto varaju ,varaju i ovde...Na ovom forumu svi obaraju Vucica 'online'. Svi sede u toplim sobama, udobnim foteljama i ruse ga uz pomoc kompjutera koristeci pseudonim na forumu.........
Stojko samo recima pokazuje da smo postali ciganska drzava....ne romska, nego ciganska....i ne zvezdasi....nego ciganska..Stojkov najbolji frajer na forumu![]()
![]()
Meni je simpatican njegov stil pisanjaStojko samo recima pokazuje da smo postali ciganska drzava....ne romska, nego ciganska....i ne zvezdasi....nego ciganska..
Gotov jepričate?
- autorska tema -
baš ste kilavi![]()
M tj ja ovde pricam o ciganiji , mentalitetu danas za sutra, moze za dinar, 100 dinara, a pare u ruke, onda 10 dinara...Meni je simpatican njegov stil pisanja,
Ali, do ukusa je,
Ne mogu bas da okrivim pojedinca za nesto, a kamoli da mrzim..
Ja pricam o odnosu prema ljudima.M tj ja ovde pricam o ciganiji , mentalitetu danas za sutra, moze za dinar, 100 dinara, a pare u ruke, onda 10 dinara...