Da li vi stvarno obarate Vučića ili samo...

Не Господине Стојков.

Боримо се да институције раде свој посао.

Вучић може у наставку мандата да дели ордење, прима акредитиве и потписује законе које донесе Народна скупштина.
Ta ponuda vise ne vazi....

Ови протести су стварно много озбиљнији него оних "пет милиона у једном", и врло је могуће да ће као резултат имати пад Великог Вође. Али неће га протести оборити, обориће се он сам, јер ће кренути фа руши поверење својих другара, покушавајући да их жртвује да би остао на власти. Када почне да паничи, све почиње да се руши, и довољан је поветарац да га обори. И треба, Србија је постала мафијашка држава. Али опет, морам да питам: а шта ћемо после? Влада нациомалног спаса? Да нас Нестор и Мариника спашавају?
Е Србијо шта си дочекала...

Ови протести су стварно много озбиљнији него оних "пет милиона у једном", и врло је могуће да ће као резултат имати пад Великог Вође. Али неће га протести оборити, обориће се он сам, јер ће кренути фа руши поверење својих другара, покушавајући да их жртвује да би остао на власти. Када почне да паничи, све почиње да се руши, и довољан је поветарац да га обори. И треба, Србија је постала мафијашка држава. Али опет, морам да питам: а шта ћемо после? Влада нациомалног спаса? Да нас Нестор и Мариника спашавају?
Е Србијо шта си дочекала...
Vidiš kada si pomenuo mafijašku državu...
Bio je predlog da se ugase kockarnice (ili da budu bar na periferijama gradova kao u Rusiji) ali je opozicija oštro reagovala.

Vidiš kada si pomenuo mafijašku državu...
Bio je predlog da se ugase kockarnice (ili da budu bar na periferijama gradova kao u Rusiji) ali je opozicija oštro reagovala.
О томе и причам. Држава је мафијашка, ја који дођем на месец и кусур дана видим како је сваке године све горе. И све то долази са врха. Али бре, ми немамо опозицију. И треба Вучко да оде, али бре, не треба ми ни Мариника.

О томе и причам. Држава је мафијашка, ја који дођем на месец и кусур дана видим како је сваке године све горе. И све то долази са врха. Али бре, ми немамо опозицију. И треба Вучко да оде, али бре, не треба ми ни Мариника.
vidi sećam se kad sam bio klinac...

odrastao sam sa jednim te istim prodavcima u magazi kao da su inventar a političari su smenjivali
sad se smenjuju prodavci po magazama a političari 30 godina jedni te isti kao da su inventar

Na ovom forumu svi obaraju Vucica 'online'. Svi sede u toplim sobama, udobnim foteljama i ruse ga uz pomoc kompjutera koristeci pseudonim na forumu.........
navijaju za studente ali gledaju čime su ih poslužili od ponudjenih jela pa dal i oni da izadju ako je ponuda u blizini
tako bajkeri došli na autokomandu tek kad se ispeklo i skuvalo a dok se montiralo zezala ih cikelajzlica na kuplufmangeru u garaži
gde ste braćo njam njam njam
jaka sorta - bude noću radni naod koji odmara

vidi sećam se kad sam bio klinac...

odrastao sam sa jednim te istim prodavcima u magazi kao da suz inventar a političari su smenjivali
sad se smenjuju prodavci po magazama a političari 30 godina jedni te isti kao da su inventar
Ма има мало и нових, само је проблем што су пројектовани, нису алтернатива. Најбоље је тако, направиш себи опозицију, па их мешаш ко шпил карата. И онда кад одеш са власти побегнеш док је хаос. А народ нек се мучи са Мариником и Нестором.

Ма има мало и нових, само је проблем што су пројектовани, нису алтернатива. Најбоље је тако, направиш себи опозицију, па их мешаш ко шпил карата. И онда кад одеш са власти побегнеш док је хаос. А народ нек се мучи са Мариником и Нестором.
Dolazi biološka smena hoćeš nećeš
i u novoj generaciji imaš parazite, videli model pa se omdanh prepoznali u njemu
a ovi sad... i oni su od nekog videli samo nas tada to nije zanimalo
Jedino Mićunović upade i u treću ekipu :lol:

Ne obara se precednik i vlada šetanjem iz čačka do kragujevca. Nasiljem se obara i tako bi je oborili za dan. Al jbg nisam ja predvodnik čopora studenata, pa im malo krkneš jeftine koke da podivljaju i napraviš od njih mašine za rušenje vlasti, ovo za sad je previše mlako da obore takvog velikana kakav je Vučić.

Meni je simpatican njegov stil pisanja :lol:,
Ali, do ukusa je,
Ne mogu bas da okrivim pojedinca za nesto, a kamoli da mrzim..
M tj ja ovde pricam o ciganiji , mentalitetu danas za sutra, moze za dinar, 100 dinara, a pare u ruke, onda 10 dinara...
A i emotivno smo cigani , bez nacije, a i svadjalacki kao uvod u seks...zene su nam ciganke postale....mora da se svadja, i to zove emotivna veza mora stalno da se radi na njoj....a ustvari stalno joj uzbudljivo da stvara zaplete i uslovljava svojom pekmezarskom pozicijom......

Back