bird again
Elita
- Poruka
- 16.307
To ja sa Stojkovim malo tako..Vi ga kao obarate, on se kao ne da.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ja sa Stojkovim malo tako..Vi ga kao obarate, on se kao ne da.
Ako, ako, pozdravljam.To ja sa Stojkovim malo tako..![]()
Sto bi se reklo, od skole vise nemaju ni veliki odmor.
a kad vracate Bajdena?j
Prijatelju pazi šta si napisao...Боримо се да институције раде свој посао.
Не Господине Стојков.
Боримо се да институције раде свој посао.
Вучић може у наставку мандата да дели ордење, прима акредитиве и потписује законе које донесе Народна скупштина.
prvo da utvrdimo zašto institucije ne rade, izgleda - od besaAli posle sudjenja, ako izadje na slobodu
Biju bivše političare.eee da....
u moje vreme, kad ostanu bez svih iole opipljivijih argumenata zašto govorili bi:
"Ako ne završiš školu Gradska Čistoća ti ne gine"
A imaju jače plate nego profesori ili doktori plus ti treba masonska veza, mislim danas
A?Biju bivše političare.
Dok vi obarate jedino Stojko nadrlja... odličan učinak, nem' reči...Stvarno obaramo![]()
Stojkov izdrzljiv si ti, to za nasu ljubav zrtvu dajDok vi obarate jedino Stojko nadrlja... odličan učinak, nem' reči...![]()
prvo da utvrdimo zašto institucije ne rade, izgleda - od besa
jedino što znaju - nikako kod privatnika, tamo moraš da zapneš a ne da radiš
izem ti ja tu ljubav (i poso) kad je jedna te ista strana žrtvenaStojkov izdrzljiv si ti, to za nasu ljubav zrtvu daj![]()
dobroZasto institucije ne rade tj. zasto ih je sjebo, to on najbolje zna.. Ali za njega bi bilo bolje da rade.. Jer ako ne rade, nece mu suditi nikakvi privatnici, nego narod, pa ce da mu izlete slike i Olivera, i Cvijana i Stanike i svih 15 poginulih u Novom Sadu.. To sto je lud a zloban, to kod naroda ne prolazi..
Nije dobro. Šut arta iz Maxija sleduje. Na mesto ti dolazi neki Šolakovac
ako nek vidi šta su napravili od naroda sa svojim šalabajkamaNije dobro. Šut arta iz Maxija sleduje. Na mesto ti dolazi neki Šolakovac![]()
Промашио си тему.pričate?
- autorska tema -
godinama neumorno pišete "gotov je" pa onda tako tu raznorazni epiteti i nadimci
dodjem u ponedeljak - obarate, dodjem u utorak - studenti će ga obore, dodjem u sredu nešto me banovali
dodjem u nedelju - drž ovde da ga oborim...
baš ste kilavi![]()
Ni studewntski plenumПромашио си тему.
Вучић је небитан.
Функција председника републике је протоколарна. Нема Вучић никакву власт.
Ne treba da ga obaraju,vodi državu kako treba.pričate?
- autorska tema -
godinama neumorno pišete "gotov je" pa onda tako tu raznorazni epiteti i nadimci
dodjem u ponedeljak - obarate, dodjem u utorak - studenti će ga obore, dodjem u sredu nešto me banovali
dodjem u nedelju - drž ovde da ga oborim...
baš ste kilavi![]()
najveća greška počeli gastarbajteri da se vraćajuNe treba da ga obaraju,vodi državu kako treba.
Ne treba da ga obaraju,vodi državu kako treba.
Nema od toga nista.obaramo, gotov je
videćemoNema od toga nista.