Da li vi stvarno obarate Vučića ili samo...

tako da ako se uspostavi da je moda da ga ugaze, ugazice Vucica laganica....samo ako je u trendu....a tu je, ide ka tome...
Naravno koristi nece biti jer ako im je cilj da ga ugaze, onda je to licni obracun, a ne prociscenje korupcije, nego ce naprotiv jos da se mulja usput , ko koga . ko za koga i ko usput...

Pa prodje za 2 nedelje..

Ustvari ima rec za ovo , rulja...
Narod koji nema dovoljno identiteta, nema nista od integriteta i onda mu treba kolektivna dozvola da bi nesto radio , a cutanje je dozvola, zato imamo toliko lopova jer kad je mrak i cutanje, svi to shvataju kao doboravanje lopovluka...ili neznanje ili odobravanje, uzecemo da je odobravanje...tako razmisljaju..

E sa, niko ne mora da bude ovakav, ali brate ti sto ne moraju oni stave prst na celo i odu odavde...
Ako mogu...
A ostali plase pricama da je u inostranstvu tako nehumano prema srbima, kao svi jedva cekaju da dodju srbi i onda se izivljavaju nad srbima...a opet najgori odose ...bas ono nepristojni , neradnici i muljadzije...ali proaktivni i sa inicijativom , to je razlika u odnosu na ove bez identiteta i integriteta

Poslednja izmena od moderatora:
Došlo vreme da te teraju da ne ideš u školu.
Ja sam , ne znam samo kako je to prolazilo ali jesam u praksi izdobijem ocene i pre maja zavrsim skolsku godinu i odem na selo da pomazem dedi...
I ne osecam se uskracenim za sve te mesece sto sam zaobisao skolu...naprotiv...dok sam bio osnovna to je dobro da upoznas mentalitet kkoji je danas dominantan....seljacki..

Nisam propustao letovanja, ako ima ponude...zimovanja su skupa zbog ski pasa, jednom sam isao bez ski pasa, pesaka se penjes...nije ni to lose, kao konj se utreniras...ali to je druga vrsta zimovanja...

Tako da , deco ne idite u skolu ako tamo gubite vreme, ili kad ne idete u skolu , koristite vreme pametno...kvalitetno...i bice vam oprosteno..

tako da ako se uspostavi da je moda da ga ugaze, ugazice Vucica laganica....samo ako je u trendu....a tu je, ide ka tome...
Naravno koristi nece biti jer ako im je cilj da ga ugaze, onda je to licni obracun, a ne prociscenje korupcije, nego ce naprotiv jos da se mulja usput , ko koga . ko za koga i ko usput...

Pa prodje za 2 nedelje..

Ustvari ima rec za ovo , rulja...
Narod koji nema dovoljno identiteta, nema nista od integriteta i onda mu treba kolektivna dozvola da bi nesto radio , a cutanje je dozvola, zato imamo toliko lopova jer kad je mrak i cutanje, svi to shvataju kao doboravanje lopovluka...ili neznanje ili odobravanje, uzecemo da je odobravanje...tako razmisljaju..

E sa, niko ne mora da bude ovakav, ali brate ti sto ne moraju oni stave prst na celo i odu odavde...
Ako mogu...
A ostali plase pricama da je u inostranstvu tako nehumano prema srbima, kao svi jedva cekaju da dodju srbi i onda se izivljavaju nad srbima...a opet najgori odose ...bas ono nepristojni , neradnici i muljadzije...ali proaktivni i sa inicijativom , to je razlika u odnosu na ove bez identiteta i integriteta

S obzirom na to sta su naprednjaci, ciji je vodja Vucic, radili u poslednjih 13 godina, morala bi ta rulja da ga tuce i maltretira danima. Direktno su pobili silan narod, opljackali, ponizili, mnogi su zbog njih narusili zdravlje (i fizicko i mentalno), mnogi su napustili zemlju. To je genocid nad Srbima bio od strane SNS-a.

S obzirom na to sta su naprednjaci, ciji je vodja Vucic, radili u poslednjih 13 godina, morala bi ta rulja da ga tuce i maltretira danima. Direktno su pobili silan narod, opljackali, ponizili, mnogi su zbog njih narusili zdravlje (i fizicko i mentalno), mnogi su napustili zemlju. To je genocid nad Srbima bio od strane SNS-a.
Auuu , ja sam video da je stanje mnogo gore sto je duze trajalo , tj posto je Vucic koruptivan, onda je usao u kozu ljudima sa evo malo , pocasti se, znam da su uplasen, i onda ide lista strahova, od nevremena do oskudice, do katastrofe i slicno...

Tako strah i evo malo da ti on kao pomogne, pali kao ludo za Srbe...

E sad posebna tema je negovanje oportunizma...to sam proucavao zadnjih godinu dana malo duze , neverovatna korisnost od manipulisanja oportunizmom...to je pravo bogatstvo mogucnosti sta mozes da radis sa ljudima preko oportunizma....bukvalno mozes da ih kontrolises bas dobro....kad su veseli kad su tuzni , kad su orni kad su bezvoljnji , sve to kontrolises a jeftino...neverovatno ....

Kad mi kazu da je nlp jos mocnija, prosto se uzasnem, ja ni ovo oko oportunizma nisam zbog omocenja proucavao , nego jer se javilo oko mene, pa da vidim sta se desava, a ko je zeljan moci , kao sto je vecina....to je strasno sta nudi metoda 1 i metoda 2....

1739485109367.png

pričate?

- autorska tema -

godinama neumorno pišete "gotov je" pa onda tako tu raznorazni epiteti i nadimci
dodjem u ponedeljak - obarate, dodjem u utorak - studenti će ga obore, dodjem u sredu nešto me banovali
dodjem u nedelju - drž ovde da ga oborim...

baš ste kilavi :(

Не Господине Стојков.

Боримо се да институције раде свој посао.

Вучић може у наставку мандата да дели ордење, прима акредитиве и потписује законе које донесе Народна скупштина.

Back