Da li vi imate peruti?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
40.413
Evo šta JJ o tome misli

Poznata voditeljka Jovana Jeremić nedavno je tokom Jutarnjeg programa pričala svojim gostima o higijeni, koja joj je jako bitna.

Posebno se obratila muškarcima, ističući da moraju da budu "u stroju" i "čisti, namirisani i obavezno bez peruti".

Izvini, molim te, svi gosti moraju da budu 'picikato' kod mene, pod istom mojom maržom, što bih ja rekla, u stroju. Zašto? Zato što gledaoci "Pink" televizije zaslužuju najlepše goste. Nemoj da mi neko dođe neobrijan, neočešljan, sa peruti. Kad vidim muškarca da ima perut, ja se prevrnem. Više nikad u životu ne želim da ga vidim - kazala je Jovana, pa otkrila šta joj se dogodilo:

- To mi se desilo dva, tri puta u životu, nebitno, sa jednim gostom i više stvarno koliko god je donosio rejting nisam ga zvala u emisiju. Ja kad vidim da je muško neuredno, prosto ne može da sedi sa mnom.Prosto mi ugrožava moje energetsko polje. Volim bre da je muško namirisano, da je obrijano, da je sređeno. Ako tu bradu ima, da to bude isfazonirana brada, da to ima neku poentu u životu. Ne da mi dođe ovde apa-drapa. Nisam ja za apa-drapa i za tante-mante, nego za mega, giga i glavno.

Piše blic

IMG_0566.jpeg

Oj!!! Moram ja opet malkice Jocku da poduprem i ispomognem. :zcepanje:
Nisam joj verni fan, ali ne bih ni da je pljujem jer mi uopšte ne smeta... obzirom da TV gledam samo u terminu posle ručka i to Happy, isključivo zbog zgodnog i šarmantnog voditelja... a ako i vodi emisiju, a bave se temama o vanzemaljcima, teška srca isključujem TV kao kad bebi otmu zvečku ili lilihip.

Svaki put kada sam posetila kupatilo osobe muškog pola i videla trista mirišljavih čuda, znala sam da su mi to prijatelji doživotno jer ako ikad ponestane teme za razgovor, uvek možemo da ćaskamo o kozmetici i istu isprobavamo. To što su mi svi takvi poznanici na meti zlih jezika kako su ili gej, ili bi, to je druga stvar, ali volim ih i uvek im stajem u odbranu i podršku. Slažem se sa Jocom u ovome-muškarci su mi druga priča kad su pedantni, uredni, mirišljavi i lepo odeveni.
Pa, hajmo, izmislila je toplu vodu???
Jok, sviđaju nam se zavrljani, neokupani, i sa vonjom samo na sopstveni znoj? Pobogu!

a sta smeta taj perut
Ta perut je ženskog roda u srpskom jeziku.
Ne smeta perut, i borimo se sa njom svako, i muški i ženski.
Onaj raspevani momak u reklami tvrdi da nema perut jer koristi određen šampon, i sad... IDK!
Jes' malo gadno osobama koje nemaju tu prirodno dodeljenu predispoziciju, ali nije mi palo nikad na pamet da zavirujem ljudima u okovratnike i utvrđujem imaju li perut...
Joca me je time malo iznenadila, ali ona zasigurno ima oko sokolovo i perfekcionista je, pa na svojim gostima primeti sve, pa i tu perut. Srećom, ona nije i osoba koja će nam dati išta osim svog egzibicionizma za koji prima platu, a mi ovde ne dobijamo ama baš ništa svojim komentarima na te velelepne mudrosti od vanserijskog share-a.

Evo šta JJ o tome misli

Poznata voditeljka Jovana Jeremić nedavno je tokom Jutarnjeg programa pričala svojim gostima o higijeni, koja joj je jako bitna.

Posebno se obratila muškarcima, ističući da moraju da budu "u stroju" i "čisti, namirisani i obavezno bez peruti".

Izvini, molim te, svi gosti moraju da budu 'picikato' kod mene, pod istom mojom maržom, što bih ja rekla, u stroju. Zašto? Zato što gledaoci "Pink" televizije zaslužuju najlepše goste. Nemoj da mi neko dođe neobrijan, neočešljan, sa peruti. Kad vidim muškarca da ima perut, ja se prevrnem. Više nikad u životu ne želim da ga vidim - kazala je Jovana, pa otkrila šta joj se dogodilo:

- To mi se desilo dva, tri puta u životu, nebitno, sa jednim gostom i više stvarno koliko god je donosio rejting nisam ga zvala u emisiju. Ja kad vidim da je muško neuredno, prosto ne može da sedi sa mnom.Prosto mi ugrožava moje energetsko polje. Volim bre da je muško namirisano, da je obrijano, da je sređeno. Ako tu bradu ima, da to bude isfazonirana brada, da to ima neku poentu u životu. Ne da mi dođe ovde apa-drapa. Nisam ja za apa-drapa i za tante-mante, nego za mega, giga i glavno.

Piše blic

Pogledajte prilog 1624252
Cim primetim nesto bilo sta u vezi JJ, instantno prestane da me interesuje. Toliko.

Back