- Poruka
- 81.935
Jel imate (ili ste imali, kad je bilo vreme) probe šta da kažete i kako da reagujete u odnosu šta će ona teoretski da kaže?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato si i zadao ovu temu
to je vec manijacki1. Caoo
2. Hej cao
3. Cao cao
nešto mi bezveze palo na pametzato si i zadao ovu temu
Cao sta se radi?mi vezbamo
to je vec manijacki
Ne. Pa nemamo vise 15 godina.Jel imate (ili ste imali, kad je bilo vreme) probe šta da kažete i kako da reagujete u odnosu šta će ona teoretski da kaže?
nigde ne gresis da! to joj reci kad ti da seese. pre toga je totalna greska :SJa kazem jao kako imas lepe syse. Ona se naljuti i ode. Pitam se gde gresim sa ženama?
Moraš da znaš taktički kada to da kažeš- Kada uradiš u pravom trenutku i na pravom mestu ima da te pita "oćeš da pipneš?"Ja kazem jao kako imas lepe syse. Ona se naljuti i ode. Pitam se gde gresim sa ženama?
Predlažeš da otpevamo nešto?jane belogrlo
Moraš da znaš taktički kada to da kažeš- Kada uradiš u pravom trenutku i na pravom mestu ima da te pita "oćeš da pipneš?"
Izlazis ovde cesto ?evo malo zezamo narod i hebemo radoznale... nista licno, cisto razonode radi.
a kako ste vi?
ovaj pita jel sme da joj opipa dojku... zivoteMoraš da znaš taktički kada to da kažeš- Kada uradiš u pravom trenutku i na pravom mestu ima da te pita "oćeš da pipneš?"
da, cesto, jednom godisnje. i ovaj pitaIzlazis ovde cesto ?