Da je Tito iliti od miloste copa sahranjen u kuci cveca kao sto zapravo i nije ?

Bas me zanima

Bas me zanima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Naravno da jeste.
U pravu si. Za ovo drugo moramo pitati Tihija i Rokija (Mirka i Slavka)Ali ovo je pitanje verujete li a ne znate li.

U pravu si. Za ovo drugo moramo pitati Tihija i Rokija (Mirka i Slavka)![]()

Da je Tito iliti od miloste copa sahranjen u kuci cveca kao sto zapravo i nije ?
Bas me zanima![]()
šta te zanima valjda si posetio grob druga tita a da jesi nije bilo potrebe za ovakvom temom.
Šta je sad? Pa opštepoznata stvar je da kad treba nešto sa sigurnošću utvrditi, kontaktiraju se dva srca junačka. Ostali mogu samo da pogađaju, dok ova dvojica znaju šta je bilo, a vide šta će biti. Oduvek.Nemoj molim te,ali kad te molim.

Pa zanima me da li Srbi veruju u tu glupost da je Tito sahranjen u kuci cveca,i nisam posetio istu.
Šta je sad? Pa opštepoznata stvar je da kad treba nešto sa sigurnošću utvrditi, kontaktiraju se dva srca junačka. Ostali mogu samo da pogađaju, dok ova dvojica znaju šta je bilo, a vide šta će biti. Oduvek.![]()
pa to ti i kažem da si bio video bi koliki korov raste što dalje znači šta?
Naravno da je sahranjen u Beogradu.
[Ne_Vazim_Se];16564326:Pa verujem shto da ne, mislim isti tuki de je sahranjen nema tu nekih interesa velikih oko njegovog lesha pa da se neko o isti otima...