Citirao si me kako ti postavljam pitanje nakon cega si ponovio svoj citat i dao novo pitanje ???Iv 6,50-59: Ovo je kruh koji silazi s neba: da tko od njega jede, ne umre. Ja sam kruh živi koji je s neba sišao. Tko bude jeo od ovoga kruha, živjet će uvijeke. Kruh koji ću ja dati tijelo je moje - za život svijeta." ... Reče im stoga Isus: "Zaista, zaista, kažem vam: ako ne jedete tijela Sina Čovječjega i ne pijete krvi njegove, nemate života u sebi! Tko blaguje tijelo moje i pije krv moju, ima život vječni; i ja ću ga uskrisiti u posljednji dan. Tijelo je moje jelo istinsko, krv je moja piće istinsko. Tko jede moje tijelo i pije moju krv, u meni ostaje i ja u njemu. .... Tko jede ovaj kruh, živjet će uvijeke." To reče Isus naučavajući u sinagogi u Kafarnaumu.
Iv 6,60-66: Mnogi od njegovih učenika čuvši to rekoše: "Tvrda je to besjeda! Tko je može slušati?" A Isus znajući sam od sebe da njegovi učenici zbog toga mrmljaju, reče im: "Zar vas to sablažnjava? ....." Otada mnogi učenici odstupiše, više nisu išli s njime.
Pitanje: Ako je sav Isusov govor o Njegovu tijelu i krvi, kao istinskom jelu i istinskom piću, simboličan, što bi onda u tom Isusovom simboličnom govoru bila "tvrda besjeda" i što bi onda u tom simboličnom govoru bilo toliko sablažnjivo, da zbog njega mnogi Isusovi učenici odstupiše od Isusa i nisu više išli za Isusom!?!?!?
Kakva je ova prepiska,ako li neces pricati reci necu da ti odgovaram i to je to ,idemo dalje.
Inace pitao sam te kako bi ti pomoga da malo sam ramislis kako je bilo moguce da je jednom u vezi vecnog zivota davao jedne savete a u drugoj sasvim druge..!???