- Poruka
- 99.462
Što se sexa tiče kad je svađa u pitanju mogu samo da mu j*bem sve po spisku.
Уф, уф,...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što se sexa tiče kad je svađa u pitanju mogu samo da mu j*bem sve po spisku.

da u pravu si. bolje je tucati se i plakati nego cutati i "voditi ljubav".

pa to ti kazemte baksuze koji neće da progovore
a hoće da skinu gaće...
sex u tišini - učesnici su u svađi pa hahaha

prevaru resava samar a ne svadjaNaravno da može.. to je ono kada je svadja vezana za nesto konkretno, tipa ljubomora, sto me nisi zvao i sl, tada postoji vec neko naelektisanje, ljudi se i dalje pale jedno na drugo i onda eto desi se i sex.

prevaru resava samar a ne svadja![]()
Ista stvar poslednji bivši znao je da mi se podvuče pod kozu sa par slatkastih rečenica i nekoliko poteza. Neverivatno.Nisam ni mislila konkretno na prevaru, već bilo šta što je manji sukob... imala sam jednu vezu, kada god bi počela da se svađam, on me je odmah počeo dirati gde ja volim i tako sam morala dići ruke![]()
ma ja sam se zezaaoNisam ni mislila konkretno na prevaru, već bilo šta što je manji sukob... imala sam jednu vezu, kada god bi počela da se svađam, on me je odmah počeo dirati gde ja volim i tako sam morala dići ruke![]()
šta ćeš,kaži prvo što se svađaš da ne mora stalno da ga vadiNisam ni mislila konkretno na prevaru, već bilo šta što je manji sukob... imala sam jednu vezu, kada god bi počela da se svađam, on me je odmah počeo dirati gde ja volim i tako sam morala dići ruke![]()

onda i nema šta da se svađajuMože, pod uslovom da su i on i ona u ušli u vezu isključivo zbog seksa.

...moze seh kad se pomirimo...Pa stanje hibernacije se leči zagrevanjemne morate da se derete, mozda ste u stanju hibernacije..nadureni, ne pricate ali se seksate
tako je bas bilo sa ovom.

Što reče Eva Ras - Seks je bitan samo kad ga nema.ne, jer nije sve u seksu boze