- Poruka
- 42.496
Imaš temu, tvoja tema,da sf kaže nešto gloopo, a jes' glupo biti go a biti samglupo je kad si go a sam![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš temu, tvoja tema,da sf kaže nešto gloopo, a jes' glupo biti go a biti samglupo je kad si go a sam![]()
plakanje je posledica neke emocije a cutanje ravnodusnosti i to mi je jos ludjeda placem i da se *****? ledilou

da u pravu si. bolje je tucati se i plakati nego cutati i "voditi ljubav".plakanje je posledica neke emocije a cutanje ravnodusnosti i to mi je jos ludje![]()
Nevezano za to.
daj linkImaš temu, tvoja tema,da sf kaže nešto gloopo, a jes' glupo biti go a biti sam![]()

Što bre nije, pa hoće mi se, šta me briga za svađu. Jok, no treba da pijem xanax posle svađe, a?bio sam svojevremeno u vezi sa jednom devojkom koja mi je pricala da se su ona i njen bivsi muz znali da se posvadjaju i da ne pricaju ali su se i tad seksali ..da li je to vama normalno?
meni nije.
ovako se lepo smirim i mirna Bačka Ni ja, ali je zato seks posle pomirenja... kao prvi put...Samo slusam price o njemu, kao nabijena energija..ovo ..ono
Ja se brate sestro nikad nisam poseksao kad sam se posvadjao![]()

pa nije posle svadje..i dalje ste u svadjiŠto bre nije, pa hoće mi se, šta me briga za svađu. Jok, no treba da pijem xanax posle svađe, a?ovako se lepo smirim i mirna Bačka
![]()
mislis uplasis se da ti vise nikad neces datiNi ja, ali je zato seks posle pomirenja... kao prvi put...![]()
Ja sam pokušavam da skontam, deremo se jedno na drugo, usput svlačimo i pada ses? To je poenta teme?pa nije posle svadje..i dalje ste u svadji![]()
a ti se uvek brze svuces nego onJa sam pokušavam da skontam, deremo se jedno na drugo, usput svlačimo i pada ses? To je poenta teme?![]()

kad je svadja je bolji seks , pa ono ustines , pa lupiš po guzi , pa je gricnes , pa joj cupas kosu, ima tu svega i svacegaSvaki seks je dobar, bez obzira na razlog. Živeo seks!!
ne morate da se derete, mozda ste u stanju hibernacije..nadureni, ne pricate ali se seksateJa sam pokušavam da skontam, deremo se jedno na drugo, usput svlačimo i pada ses? To je poenta teme?![]()
jel ima pravo na zastituŠto se sexa tiče kad je svađa u pitanju mogu samo da mu j*bem sve po spisku.

Ako smijejel ima pravo na zastitu![]()
ako im je svađa trajala duže od mesec dana moguće da su opasno zagorelibio sam svojevremeno u vezi sa jednom devojkom koja mi je pricala da se su ona i njen bivsi muz znali da se posvadjaju i da ne pricaju ali su se i tad seksali ..da li je to vama normalno?
meni nije.
ako im je svađa trajala duže od mesec dana moguće da su opasno zagoreli
samo ja ne shvatam te baksuze koji neće da progovore
a hoće da skinu gaće...
sex u tišini - učesnici su u svađi pa hahaha