Da li verujete u male zelene ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

QchCK*a

Primećen član
Poruka
687
Izvinjavam se ako je tema bila

1-Dakle, da li verujete (ili ne) u vanzemaljce i zasto ?
2-Kako ih zamisljate ?
3-Kako bi reagovali da budete svedok njihovog sletanja na Zemlju, a da pored vas, to niko drugi nije video ? Da li biste ih posmatrali, ili biste odmah pobegli ?
4- Da li mislite da su oni vec bili kod kas ?
5-Da li mislite da su napredniji od nas ? Ili zaostaju za nama ?

Ajde polako, jedno po jedno ......
1-Da, verujem. Nemoguce da u celom ovom kosmosu (koji je kao neogranicen, ili cak i ako je ogranicen, opet je ogroman) nema jos neko mesto gde ima zivih bica. Drugo, mislim i da je vecina ljudi u zabludi sto za uslov za zivot traze vodu....voda je neophodna nama, to ne znaci da ne postoji tamo negde neko bice koje je sacinjeno od drugacijih materija, i kome su za zivot neophodni drugi uslovi.
2-U mojoj glavi oni nisu ljigavi, mali zeleni, sa antenicama i drecavo roze okicama ili niti ogromni reptilo-insekti. Mada ni nemam neke posebne ideje o njihovom izgledu.
3-Posmatrala bih ih dok ne procenim da sam u opasnosti, onda bih pobegla, ali nikome to ne bih rekla, jer bih zavrsila u ludari, ili bi me neki ljudi "a la Pusac iz Dosijea X" ubili. (mada ne verujem da to sve ide bas tako :roll: )
4-Mozda su bili kod nas. Mislim....piramide....Danas ljudi sa toliko vise mozga i tehnologije ne mogu ni da se priblize ljudima koji su pre 5 000 god bez tocka, poluga i dizalica, golim rukama oblikovali, slagali, vukli i podizali onoliko teske i ogromne blokove kamenja. A i Rozvel ? :?
5-Mozda su primitivni, pa ne mogu da dodju do nas, mozda su napredniji, ali ipak ne mogu da dodju do nas, a mozda su napredni i dosli su do nas, ali mi to ne znamo.....

THE TRUTH IS OUT THERE :?:

Verujem da postoji barem jos neko jer ne verujem da smo bas mi jedini srecnici koji postojimo.Verujem u "njih" ali ne bas kao male zelene vrlo je moguce da izgledaju kao mi ili su evoluirali tako kako njima odgovara na njihovoj planeti.Isto mnogi misle da "oni" moraju da budu pametniji od nas.Mozda "oni" jos nisu dogurali do ovog stadijuma gde smo mi sad a mozda i jesu.Vrlo je moguce da mi nabasamo na njih nego oni na nas.Kad bih video "njihov" svemirski brod da slece prvo bih bio oprezan posto nikad ne znas kakve namere imaju.Ali bilo bi lepo kad bi se nasli i tako da podelimo znanje i dostignuca. 8)

1.verujem u vanzemaljce zato što nauka veruje u njih
2.davno sam shvatio da je svako zamišljanje vanzemaljaca smešno
3.pod uslovom da me ne strefi infarkt od prizora pobegao bih što dalje jer bi mi život bio veoma ugrožen
4.ne znam šta da mislim o tome,možda su nas već našli,možda nisu...nemam pojma
5.pa verovatno postoje i oni koji su napredniji i oni koji su zaostaliji ali ovi drugi se sigurno neće iskrcavati na Zemlju kao što se ni ljudi u narednih par hiljada godina neće iskrcavati nigde van Sunčevog sistema

Verujem u vanzemaljce,ali ne verujem da su mali zeleni rozi na tufne itd. :?
kada bi dosli ja bih ih zacudjeno gledala :shock:
ne zamisljam ih nikako :idea: :arrow: :(
i mislim da mozda ni ne znaju za nas ili su vec bili a mozda su i ogromni pa manipulisu nama :twisted:
i jos nesto-u poslednje vreme zamisljam zemju kao zrno peska u pustinji-vasioni...mora da ih ima tamo negde :wink:

Кулиража:
A sta mislite na ovo da smo mi nekakav experiment neke "supercivilizacije" koja prati nas razvoj (odnosno razvoj zivota na Zemlji od njegovog postanka) i koja nece da se pojavi pred nama...
ali...

Zastrasujuce, ali potpuno moguce. Ako to i jeste tacno, ne znam da li bih bas zelela da saznam to....mislim, treba da se suocis sa tim da si ti samo neciji experiment :?

Кулиража:
Nije da ne verujem u vanzemaljski oblik zivota (naprotiv), ali realno gledajuci ako postoji razvijenija civilizacija koja je savladala tehniku medjugalaktickog putovanja recite mi samo zasto bi ti isti vanzemaljci dolazili na Zemlju da otmu par ljudi (i da se posle ta prica preuvelica i napravi legenda od svega toga(Area 51))
Ako su i dospeli na Zemlju sigurno su i u mnogo stvari superiorniji od nas, tako da se sigurno ne bi krili i hvatali jednog po jednog Zemljana

Dolazili bi da otmu par ljudi, jer (mozda) tehnicki ne mogu da odnesu recimo 1000. A sta ako oni jesu neuporedivo razvijeniji od nas, ali su sicusni u odnosu na nas ili smo mi preogromni za njihovu planetu, pa ne mogu da nas prebace......(mada je ovo bas nerealno)

Кулиража:
A i ako su slabiji od nas, opet im nije tesko da pobegnu, jer ih nasi Shatlovi sigurno ne bi dugo ganjali (osim ako NASA nema tajno oruzje).

NASA sigurno u tajnosti ima Bog te pita kakva sva oruzja.

Кулиража:
Ako mi nismo uspeli da posaljemo coveka dalje od Meseca (a i u to se sumnja) kako mozemo ocekivati da ce neko da prevali put da bi bas nas nasao.

Mozda i jeste covek otisao dalje, a javnost ce to da sazna kad bude bila spremna za to (=kad njima (ma ko oni bili, ti (?)ljudi sto odlucuju o tome ) bude odgovaralo. I pitanje je, opet, sta ce nam reci.

Кулиража:
Bas me zanima ko je prvi "opisao vanzemaljce" i od koga su sve te price potekle.

Vanzemaljce su prvi u unutrasnjosti piramida crtali stari Egipcani. Mozda to i jesu, ustvari bogovi, nacrtani, a ne vanzemaljci, ali se jako razlikuju u odnosu na ostala nacrtana bozanstva. Ako im je cak i vrhovni bog bio u ljudskom obliku, malo je cudno, sto ta bica nisu. :?

Кулиража:
A sto se tice filmova jos da dodam...zasto svaka otmica ljudi od strane vanzemaljaca mora da prodje kao sexualno zlostavljanje i guranje kojekakvih cevcica i sipkica u zamorcica, tj. coveka.

To u filmovima mozda jeste....i onda obavezno naprave neko novo mix bice polu-oni-pulu-mi. Mada, sta znas, preterano je, ali mozda i pokusavaju. A kako inace, drugacije da ispitas nase telo, osim ako ti ne guraju creva, cevi i sipke u telo ? Pa, ne moze sve da se vidi kroz x-zrake.[/b][/i]

QchCK*a:
Izvinjavam se ako je tema bila

1-Dakle, da li verujete (ili ne) u vanzemaljce i zasto ?

Verujem, jer sumnjam da smo mi jedina ziva bica u ovoliiikooom svemiru, koji ne mozemo ni da zamislimo. A blesavo mi je i da ih zovemo ,,vanzemaljci'' jer mozda smo i mi nekome ,,vannesto'', ha ha ha... :D

2-Kako ih zamisljate ?

Nikako... ono u filmovima je malo preuvelicano... niko dosad nije spomenuo biljke? A ja mislim da cemo pre naci neke zakrzljale lisajeve ili bakterije nego neke ljigave zelene kreature...

3-Kako bi reagovali da budete svedok njihovog sletanja na Zemlju, a da pored vas, to niko drugi nije video ? Da li biste ih posmatrali, ili biste odmah pobegli ?

Nemam pojma.... morala bih to da dozivim!

4- Da li mislite da su oni vec bili kod kas ?

Ne mislim... ali ljudi nisu nacisto ni kako su nastale piramide... takodje nauka ne zna da objasni, bilo je na TV-u, neko africko pleme je odvajkada slavilo neznamkoju planetu ili zvezdu ili sta vec... pleme na nivou pecinskog coveka... a naucnici su tu istu planetu otkrili tek nedavno, pre par godina... to natera coveka da se zamisli.

5-Da li mislite da su napredniji od nas ? Ili zaostaju za nama ?

Pa, ako su lisajevi, sigurno zaostaju :D Ne znam, ne umem da dam odgovor na to pitanje, sve ostaje na pukom fantaziranju... ustvari, DEFINITVNO zasad sve ostaje na pukom fantaziranju...
Eh, da, sta kazete na one krugove u zitu? Who made them - mlade saljivdzije ili UFO? :D

PS Vidi ladno i ti si spomenula piramide! A to nisam primetila, stvarno!

Electra:
niko dosad nije spomenuo biljke? A ja mislim da cemo pre naci neke zakrzljale lisajeve ili bakterije nego neke ljigave zelene kreature...

Eh, da, sta kazete na one krugove u zitu? Who made them - mlade saljivdzije ili UFO? :D

A kako uopste da znas da imaju biljke ?
Kod nas imas biljke i zivotinje, kod njih postoji mozda nesto sasvim drugo, neka razlicita podela.
Na Marsu su nasli neke fosile nekih sicusnih zhivuljkica....ko zna sta je to bilo nekada davno.

A za krugove u zitu....hmmm....ne kazem nista, jer nemam pojma ni sama sta da mislim.....onoliko nesto bi covek pravio bar mesec dana, a pri tom bi mu trebalo bar 30ak onih masina sto rade po njivama + da im neko iz aviona (eventualno nekog helikoptera koji ide tako visoko) komanduje kad da skrenu na koju stranu....i.....jbt.....koliko su ti krugovi pravilni....

Beskonacno zvezda,beskonacno Sunca, minimum 4 puta beskonacno planeta, = beskonacno vrsta, mi znamo za par: Sisare, Gmizavce,Ribe, Price....
Ma n :shock: ekako vec izgledaju.
Da li su bili NE i NECE kao sto ni mi nikada necemo (ISKRENO BIH VOLEO DA MOZE, ALI NE MOZE)??? Mislim ne mozemo se kretati pogonom neverovatnoce kako bi se kretali neverovatno brzo, mislim moramo, stici neverovatno daleko, pa to je neverovatno zar ne???
Beskonacno mnogo naprednijih i plus, minus beskonacno mnogo zaostalih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back