Toxique
Domaćin
- Poruka
- 3.805
Dakle,nisam bas verovala u horoskop i sudbinu...I negde sam pročitala nesto u vezi mog horoskopskog znaka,čekam kraj januara pa da vidimo da li su zvezde tačne,još uvek nema nita 
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ti sumarni horoskopi za svaki znak su isključivo za razonodu.Dakle,nisam bas verovala u horoskop i sudbinu...I negde sam pročitala nesto u vezi mog horoskopskog znaka,čekam kraj januara pa da vidimo da li su zvezde tačne,još uvek nema nita![]()
Ne mora da značiAko ideš sa namerom da proveriš da li je tačno, samo ćeš da se razočaraš.
Na koje stvari misliš?Ne mora da znači
I nije preduslov da veruješ, postoje stvari koje su objektivno merljive i proverljive
Ne verujem u predikcijeDakle,nisam bas verovala u horoskop i sudbinu...I negde sam pročitala nesto u vezi mog horoskopskog znaka,čekam kraj januara pa da vidimo da li su zvezde tačne,još uvek nema nita![]()
Ne...piše mi nesto tipa da će se pojaviti neka osoba,koja će mi obeležiti život ,kako evo neznambogamiNe verujem u predikcije
Pre u karakteristike
I neke potencijale
Btw
Jel ti piše nešto tipa "imate vatreni sex sa rakom ako se prepustite šansi?"

Nije sve opis karaktera i osobina i okruglo pa na ćoše. Ako neko da konkretnu ili koliko toliko jasnu predikciju to je recimo proverljivo. Naći ćeš ili promeniti posao ili ući u vezu ili šta već u tom periodu, to je proverljivo i dovoljno konkretno, na primer.Na koje stvari misliš?
Oh!Ne...piše mi nesto tipa da će se pojaviti neka osoba,koja će mi obeležiti život ,kako evo neznambogami![]()
Čitaj za svoj podznak. Ta generalna tumačenja više imaju smisla kad se gledaju kroz podznak.Dakle,nisam bas verovala u horoskop i sudbinu...I negde sam pročitala nesto u vezi mog horoskopskog znaka,čekam kraj januara pa da vidimo da li su zvezde tačne,još uvek nema nita![]()
Kako vatreni sex i Rak u istoj rečenici ?Jel ti piše nešto tipa "imate vatreni sex sa rakom ako se prepustite šansi?"

Nemaš ti pojmaKako vatreni sex i Rak u istoj rečenici ?![]()
Viš ti njega,još ja reko stvarno pogodio horoskop kad ono....Aha, znači Rak si. Sućut.![]()
Šta?Eee moj edjumdje
Ja sam vodolijaMada realno..recimo na forumu, nekako uvek primetim da je neko vodolija, primetno je forsiranje neke čudne logike, racio im radi 200 na sat, ne veruju ni u sta i tako..prepoznam i škorpije.....odma padaju u vatru...
Nita,samo da ti čujem glas
Bolje da ne čuješNita,samo da ti čujem glas