Ja licno ne verujem u Boga...Verujem u neku visu silu koja upravlja svima nama...Pre svega ne verujem u Bibliju.Ko ce se pridrzavati svega sto kazu u Bibliji samo da bi na kraju otisao u raj?Kako znati da raj uopste postoji????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smaracica:Ja licno ne verujem u Boga...Verujem u neku visu silu koja upravlja svima nama...Pre svega ne verujem u Bibliju.Ko ce se pridrzavati svega sto kazu u Bibliji samo da bi na kraju otisao u raj?Kako znati da raj uopste postoji????![]()
![]()
![]()
smaracica:Ja licno ne verujem u Boga...Verujem u neku visu silu koja upravlja svima nama...Pre svega ne verujem u Bibliju.Ko ce se pridrzavati svega sto kazu u Bibliji samo da bi na kraju otisao u raj?Kako znati da raj uopste postoji????![]()
![]()
![]()
*Mihal*:smaracica:Ja licno ne verujem u Boga...Verujem u neku visu silu koja upravlja svima nama...Pre svega ne verujem u Bibliju.Ko ce se pridrzavati svega sto kazu u Bibliji samo da bi na kraju otisao u raj?Kako znati da raj uopste postoji????![]()
![]()
![]()
Raj postoji samo ne na nekom tajanstvenom mestu nego ovde u srcima onih koji su ga pronasli. Biblija o svemu sto govori je ljubav i sex, samo malo na tajanstven nacin. Tako da tu i nema bas puno pravila.
Biblija sama i ne trazi da se u nju veruje nego samo da cinis ono sto i ti volis da cine drugi tebi. A Boga ako i ne verujes ipak nekog obozavas, bio to neki glumac, naka muzicka gupa ili bilo sta drugo sto mu posvecujes najvise vremena i stavljas ga na prvo mesto.
S postovanjem.
goodday:-MA DOVOLJNO JE DA ON VERUJE U MENE :wink:
-ma zna on mene :wink:FARMACEUT:goodday:-MA DOVOLJNO JE DA ON VERUJE U MENE :wink:
Vjerovat će Bog u tebe dok ga ne razočaraš... :wink:
goodday:-ma zna on mene :wink:FARMACEUT:goodday:-MA DOVOLJNO JE DA ON VERUJE U MENE :wink:
-bog pa da zaboravi...svashtaFARMACEUT:goodday:-ma zna on mene :wink:FARMACEUT:goodday:-MA DOVOLJNO JE DA ON VERUJE U MENE :wink:
može on i da te zaboravi... :shock:
FARMACEUT:ljubav o kojoj govori Biblija je duhovne prirode,i nema vjeze sa telesnom ljubavi....Zato prije no što nešto napišeš,razmisli ima li to ikakvog smisla....![]()
![]()
*Mihal*:FARMACEUT:ljubav o kojoj govori Biblija je duhovne prirode,i nema vjeze sa telesnom ljubavi....Zato prije no što nešto napišeš,razmisli ima li to ikakvog smisla....![]()
![]()
Duh i telo su samo dve razlicita polja, kao sto je musko i zensko itd...
Kad bi ti samo znao koliko je Bog sexualne prirode, samo se osvrni malo oko sebe.ops:
![]()
![]()
![]()
Skotina:Malo sutra!!! Po Bibliji Sex i bludne misli su greh od koga se treba ocistiti!!! Jedino sto je po Bibliji dozvoljeno je ljubav al ona duhovna...
FARMACEUT:ljubav o kojoj govori Biblija je duhovne prirode,i nema vjeze sa telesnom ljubavi....Zato prije no što nešto napišeš,razmisli ima li to ikakvog smisla....![]()
![]()
FARMACEUT:*Mihal*:FARMACEUT:ljubav o kojoj govori Biblija je duhovne prirode,i nema vjeze sa telesnom ljubavi....Zato prije no što nešto napišeš,razmisli ima li to ikakvog smisla....![]()
![]()
Duh i telo su samo dve razlicita polja, kao sto je musko i zensko itd...
Kad bi ti samo znao koliko je Bog sexualne prirode, samo se osvrni malo oko sebe.ops:
![]()
Deder,objasni to ukoliko možeš....![]()
![]()
FARMACEUT:goodday:-ma zna on mene :wink:FARMACEUT:goodday:-MA DOVOLJNO JE DA ON VERUJE U MENE :wink:
Skotina:Malo sutra!!! Po Bibliji Sex i bludne misli su greh od koga se treba ocistiti!!! Jedino sto je po Bibliji dozvoljeno je ljubav al ona duhovna...
Klio:FARMACEUT:goodday:-ma zna on mene :wink:FARMACEUT:goodday:-MA DOVOLJNO JE DA ON VERUJE U MENE :wink:
Nadam se da si shvatio sta si ovde napisao. Ne mogu ni da ti kazem da razmislis, namece mi se samo miso koliko ovde ljudi pise o Bogu i uce druge ljude a da ga malo poznaju.
" Ljubim te ljubavlju vecnom, zato ti jednako cinim milost" Jeremija prorok 671 str. Sveto Pismo
"Moze li zena zaboraviti porod svoj? A da bi ga i zaboravila, ja necu zaboraviti tebe"/ prorok Isaija 629str. S.P.
I mislim da se ovako kako ti radis ne govori o Bogu onima koji ga traze.
FARMACEUT:Klio:FARMACEUT:goodday:FARMACEUT:goodday:-MA DOVOLJNO JE DA ON VERUJE U MENE :wink:
Mislim,da Bog oprosti grešniku jednom,drugi put,ali neće uvijek isti grijeh da oprašta....![]()
Mislim da o svemu sto pises moras imati potvrdu u Njegovoj reci. Da li tako nesto pise u Svetom Pismu? Bog nas ljude uci da prastamo 7 * 77 iliti beskonacno puta jedni drugima. A sta mislis On koji je ljubav koliko prasta. U Novom Zavetu pise da Bog nije zaboravio svoje obecane nego nas trpi i ceka.
Nije na nama da govorimo drugima koliko ce Gospod da ih ceka, i koliko dugo mogu ciniti iste grehe.
Bog trpi i ceka. A pise ti i do kada.
"Ljubav dugo trpi..." 1Kor.13
Skotina:Da, ali ako ja nisam usao u svetu zajednicu (brak) ja onda ne smem ni da imam sex!!! Niti da imam bludne misli!!! Po Bibliji...