tropjeunepourtoi
Obećava
- Poruka
- 74
verujem im, nisam imala ruznih iskustava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo.Moje isqustvo je takvo sa zhenama.a oni znaju da budu..pa kako da kazem, slabi..povodljivi, nestalni, predaju se, kukaju..
u tom smislu sam mislila na poverenje. da se mozes osloniti, zbilja.
takih je malo.
Shto??Pitaj tetka Koto da li bi ona volela...da ima 25?Volela bih da imam 4 banke.
Shto??Pitaj tetka Koto da li bi ona volela...da ima 25?![]()
Lagish,lagish.ni u ludilu..taman sam se opasuljila..![]()
Lagish,lagish.Niko ne voli opasuljivanje.
![]()
To neshto drugo,sad si zhena sa debelim isqustvom a ne qo ova dechurlija,Banshee i Lexa.ma nisam se opasuljila, ali stosta sam poradila sto ne bih ponovo..![]()
A dobar je izraz za ono što je meni bitno kod muškarca kao takvog... da možeš da se opustiš pored njega i da znaš da te neće izneveriti koliko sutra..... nestalni, da. I nesigurni. I ne znam šta još. Ali znam da nije za poverenje, jer je baš to poverenje ono što, kad se ponudi, ako se izneveri; jako loše.ma ne dusice, nisi ukacila. ja ne mislim na to da te bas ono ne znam izneveri, nego nekako..zivot je tako tezak nekad, a oni znaju da budu..pa kako da kazem, slabi..povodljivi, nestalni, predaju se, kukaju..
u tom smislu sam mislila na poverenje. da se mozes osloniti, zbilja.
takih je malo.
Ajmo malo konkretnije........ma nisam se opasuljila, ali stosta sam poradila sto ne bih ponovo..![]()
..zbog onih par vrednih poverenja...meni se ne odustaje....![]()
I zašto?![]()