- Poruka
- 358.605
Da li verujete ljudima ili ne, jer ste imali razocaranja u verovanju
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem. Slušam i gledam.Da li verujete ljudima ili ne, jer ste imali razocaranja u verovanju
Ne pravim selekciju, propuštam sve, zabavlja me ponekad da posmatram toliku raznovrsnost i sve ljudske mane i vrline koje vremenom isplivavaju.Iako sam se par puta prevarila u verovanju pojedinim ljudima,
i dalje verujem posebno meni bliskim, dok se ne uverim u suprotno
verujem jedamputDa li verujete ljudima ili ne, jer ste imali razocaranja u verovanju
Сумљичава?Iako sam se par puta prevarila u verovanju pojedinim ljudima,
i dalje verujem posebno meni bliskim, dok se ne uverim u suprotno
NeDa li verujete ljudima ili ne
Dajer ste imali razocaranja u verovanju
Sad nikakoDa li verujete ljudima ili ne, jer ste imali razocaranja u verovanju
Некоме мораш.Nikome nije za verovati.Ni zeni ni deci ni nikome.Poverujes pa se razocaras.Sto ti to treba?Danas ako pruzis priliku bilo kome najebes.
Okrecu se Kako vetar duneDa li verujete ljudima ili ne, jer ste imali razocaranja u verovanju
Ne bi veruj mioprezna sam ali vjerujem, mislim da ne postoji osoba koja se bar ponekad nije razočarala u ljude. To ne znači da ne treba vjerovati nego samo da treba biti malo oprezniji. Bila bih jako tužna da izgubim vjeru u ljude
Pitanje za sta su Nas I oni slagaliНекоме мораш.
Ја ближњима верујем, не бих могао да функционишем без те врсте поверења.
Фундаментално.
Ihaaaj, milion puta naravno. Teško je pronaći nekog u koga se nećeš razočarati, a da se razočara, ide brzo. Ali i zbog tog jednog u milion nije loše tragati.oprezna sam ali vjerujem, mislim da ne postoji osoba koja se bar ponekad nije razočarala u ljude.
Сигурно.Pitanje za sta su Nas I oni slagali
Posle kad krenes saznavati neistine jednu za drugom prsnesСигурно.
Кад ставиш на кантар, лагати за твоје добро није најстрашнија ствар на свету.
Па и истина би требала на кашичицу.Posle kad krenes saznavati neistine jednu za drugom prsnes
pa i bliska osoba može da te razocaraСумљичава?
То се са блискима не ради.
Може да те разочара, наравно и блиска особа, али не би требало, да могу да изазову неповерење.pa i bliska osoba može da te razocara
iako ja verujem meni bliskim osobama sto sam i napisala