Da li verujete da protesti mogu da dovedu do sukoba u Srbiji?

Da li je u trenutnoj situaciji moguc grajdanski sukob?

• Ukupno glasova
    33

Screenshot 2025-01-26 at 17.28.18.png

Ne treba ti pretjerana pamet za opstanak na vlasti kad imaš totalnu kontrolu medija.

Totalna kontrola medija a opozicija ima N1, Novu, Danas,Vreme...
Mnogo manje medija je imala opozicija za vreme Zlobe i opet je pukao na izborima. Hajde lepo priznajte da ne zelite demokratiju u kojoj svaki glas vredi isto, i onog iz Trbusana i onog iz kruga dvojke, vec da zelite da vi vladate bez obzira sto ste manjina.

Totalna kontrola medija a opozicija ima N1, Novu, Danas,Vreme...
Mnogo manje medija je imala opozicija za vreme Zlobe i opet je pukao na izborima. Hajde lepo priznajte da ne zelite demokratiju u kojoj svaki glas vredi isto, i onog iz Trbusana i onog iz kruga dvojke, vec da zelite da vi vladate bez obzira sto ste manjina.
Koliko procenata stanovništva Srbije ima pomenute kanale koji nemaju nacionalnu frekvenciju?

Ова генерација студената ми не делује као неолибеларна.
Прецењујеш ту децу; као и сва деца, а они то још јесу (у политичком смислу- свакако) њима се може манипулисати.
Намере су вероватно добре, али сети се и сам: када су неки студентски протести донели нешто добро, у било ком друштву?

U odnosu na stanje 2000 sve izgleda mnogo bezopasnije i bezazlenije. Evo bas sad sam u Srbiji i setao sam prosli petak u NS. Sve je izgledalo kao neka Hippy parada, policije nigde. Poneki saobracajac.

Raj u poredjenju sa bumbarima i policijom onog doba. Ono je bila atmosfera kao pred Kursku bitku.

Ali.

Masa je danas i puno ludja. Recimo vidite kakve danas imamo freakove. Nesto nezamislivo u Slobino vreme. Onaj Ribnikar, Dubona, Nadstresnica, onda ovi manijaci sto gaze ljude skoro svaki dan... Recimo mene ne bi cudilo da neki SNS oplete snajperom po protestantima ili se zaleti 40 tonac na autokomandu.

Ne znam.

Back