Marina M Kovacevic
Obećava
- Poruka
- 69
ne primecuje me kao zenu.pitala sam ga da li me vara ili je gej.kleo se decom da nije ni jedno ni drugo....tri godine ovo traje ...kako verovati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne primecuje me kao zenu.pitala sam ga da li me vara ili je gej.kleo se decom da nije ni jedno ni drugo....tri godine ovo traje ...kako verovati
nije pandur....e a bas bih volela sa muske tacke da cujem kakv je muskarac koji vara...bolji ili gori prema svojoj zeni
Ma zakleo se i da nije gay.al ovo je stvarno ludnica....da se preispituje to je i meni jasno...nisam mislila da dnevni seks nekome smeta prosto samo pokusavam da razumem da ako to mora danju znaci da su oboje zauzeti uvece.on ne izlazi jer ima zenu i decu a ona il je u vezi ili je udata..ipak koja bi tri godine sluzila samo za dnevnu kres varijantu ako to nije na obostrano zadovoljstvo a ne remeti nikome zivot. nisu svi isti mozda on ne moze na dve strane ili je zaljubljen ali zasto lagati ..kleti se to mi nikad nece biti jasno jer svakako on je taj koji je zeleo da prekine,zar nije mogao nesto bolje da smisli.To i jeste poenta zasto se muskarac kune u vernost a delima pokazuje suprotno.sta moze da izgubi sto vec nije izgubio.cega se plase...moze da bude skot, moze da bude divan..
sve zavisi od emocije koju ima prema zeni..
mozda stvarno ima problem sa potencijom, a sramota ga je da o tome prica sa tobom da ne bi bio manje muskarac u tvojim ocima..
mozda je uzimao neke stimulanse da bi izdrzao tenziju i stres na poslu, a onda se kao bumerang vratio gubitak zelje za seksom..opustio ga je i an onim delovima na kojima nije hteo..
a ako te vara, zasto mislis da bi toj nekoj bilo bitno da se taj seks desava uvece i da joj dan smeta..
i poslednja varijanta, mozda je tvoj muz otkrio svoju homoseksualnu stranu i ti ga ne uzbudjujes vise jer si zena..mozda je odatle ono mazenje nocu u ispitivanju samog sebe da li to bili samo izlet u njegovom zivotu i uzbudjujes ga i dalje ili ne..u tom slucaju nije te slagao kad se zakleo da te ne vara ni sa jednom, posto te vara sa jednim..
i nekako na to ne gleda kao na prevaru..ipak je muskarac u pitanju, a ne zena..
nije pandur....e a bas bih volela sa muske tacke da cujem kakv je muskarac koji vara...bolji ili gori prema svojoj zeni
Ma zakleo se i da nije gay.al ovo je stvarno ludnica....da se preispituje to je i meni jasno...nisam mislila da dnevni seks nekome smeta prosto samo pokusavam da razumem da ako to mora danju znaci da su oboje zauzeti uvece.on ne izlazi jer ima zenu i decu a ona il je u vezi ili je udata..ipak koja bi tri godine sluzila samo za dnevnu kres varijantu ako to nije na obostrano zadovoljstvo a ne remeti nikome zivot. nisu svi isti mozda on ne moze na dve strane ili je zaljubljen ali zasto lagati ..kleti se to mi nikad nece biti jasno jer svakako on je taj koji je zeleo da prekine,zar nije mogao nesto bolje da smisli.To i jeste poenta zasto se muskarac kune u vernost a delima pokazuje suprotno.sta moze da izgubi sto vec nije izgubio.cega se plase...
Taj lik laze, ili je postao impotentan ili kara danju ili se propederisao ali 3. godine da ne dotakne zenu osim kad je u snu vata to je apsolutno nenormalno, a jos se kune u decu ko neki papak.
Ima taj putera na glavi i zena to mora da istera na cistac i dobro ga pritisne.
Kao prvo trebala bi da inicira sex da proveri da li on uopste moze, da li mu se dize i ako mu se dize a on je eskivira onda garant ima il ljubavnicu il ljubavnika.
NITI SAM LEZBEJKA NITI GA VARAM.IMAMO DVOJE DECE.POKUSAM PONEKAD PRICI ALI SE HLADNOCA OSETI IZDALEKA I NEMAM ZELJU NI TRUDITI SE...JEDNOSTAVNO UGASILA SAM SEBE.
Ako mu se digne a spusti pre nego sto bi trebao da penetrira u tebe on je impotentan i treba da se leci, za to postoje psiholozi i seksolozi.
Mozda je to jedini razlog jer ga sramota da prizna da ima taj problem ali nije resenje zabijati ko noj glavu u pesak.
Pokusaj o tome s njim otvoreno da razgovaras jer ako je to jedini problem to se moze resavati al on mora to da prizna i da radi na tome a ne samo da te izbegava bez objasnjenja.
To nije fer, cist kukavicluk je u pitanju a mozda te on vise ne zeli kao zenu.
Al mi nije jasno sto te onda pipa kad misli da spavas.
Sve u svemu pritegni ga da saznas uzrok jer predugo trpis i izludjena si vec i nesrecna zbog toga.
Ne dozvoli mu da eskivira. Dovoljno dugo si ga pustala na miru imas pravo da znas u cemu je stvar.