- Poruka
- 35.790
Pa i ako se naživeo u tom smislu, kao onaj Cooper čiji sam video postavila na početkuMenja se to i sa godinama.
Neko može biti neveran sa 19, ali veran sa 45 jer je našao pravog partnera i drugačije gleda na zajednički život.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ako se naživeo u tom smislu, kao onaj Cooper čiji sam video postavila na početkuMenja se to i sa godinama.
Neko može biti neveran sa 19, ali veran sa 45 jer je našao pravog partnera i drugačije gleda na zajednički život.
Naravno da postoje, takvi se također nazivaju muškarci sa kriterijima tj nije dovoljno da je vagina na dvije noge nego da ima šta da ponudi kao kompletna osoba. Takvu kad nađu ostaju vjerni.
šta znači veran muškarac
šta znači pravi muškarac
šta znači ljubavnik muškarac
da li mora da bude uguran u bilo koji okvir i da li mora da bude crnobeo?
ili može da bude samo ljudsko biće sa svim vrlinama i manama koje svi nosimo pod miškom
Da li verne zene postoje samo zato sto ih nikad nije pokusao zavesti milion€r.. samo zbog toga sto nikada druga zena nije pokusala da ih zavede?
Ne, nego uprkos tome... samo zbog toga sto nikada druga zena nije pokusala da ih zavede?
Postojimo.. samo zbog toga sto nikada druga zena nije pokusala da ih zavede?
postoje jer mi mozemo da odolimo golom muskarcu ispred nosa a vi goloj zeni neDa li verne zene postoje samo zato sto ih nikad nije pokusao zavesti milion€r
Da li verne zene postoje samo zato sto ih nikad nije pokusao zavesti milion€r
kajem se i odlazimPaula, čačkaš mečku i prizivaš kapetanov gnev ovakvim ponašanjem.
U manastir? Polako, nije cuker u vodu.kajem se i odlazim
Dosadan si ako nemas humor, sve ostalo je nebitno.To je stanje duha, tela, zelja, maste, snova, spremnosti da se iscima u zivotu.
Dosadan je svako ko nema mudda. Kukavice su najdosadnije.
Pasivni, koji ne zele promene? Dosadi za minut.
Ko nije procitao bar 500 knjiga? Pa sta da pricamo? O vremenskoj prognozi?
isto, čak ni milioner ne bi imao šanse.Pa sad, sve yavisi kako izgleda taj milioner...
Medjutim, sto se mene tice kada nekoga stvarno volim i dajem mu se, onda niko nema sanse.
kako nebitno?Dosadan si ako nemas humor, sve ostalo je nebitno.
To nema veze sa dosadom i najljepse je kad zajedno pocnete nesto da pravite tj da niko nikom ne placa zivotne troskove,novac se moze napraviti ali osoba sa humorom ne moze ,ako ge nema nema.kako nebitno?
hoće li humor da vam plati životne troškove?
ma razumem te, ali ti mene ne razumešTo nema veze sa dosadom i najljepse je kad zajedno pocnete nesto da pravite tj da niko nikom ne placa zivotne troskove,novac se moze napraviti ali osoba sa humorom ne moze ,ako ge nema nema.
Nije dovoljno jer tom koji ima humor ce drugi veoma brzo dosaditi,moraju u tom da se nadju, ostalo se moze napraviti.ma razumem te, ali ti mene ne razumeš
hoću da ti kažem da to nije dovoljno
jer ako jedno od njih dvoje ima samo humor, onda ovo drugo mora da radi za oboje
i da se smeje pritom...
moraš priznati da je glupo
hah,Nije dovoljno jer tom koji ima humor ce drugi veoma brzo dosaditi,moraju u tom da se nadju, ostalo se moze napraviti.
Paula, čačkaš mečku i prizivaš kapetanov gnev ovakvim ponašanjem.
ako se ne slazete u tim stvarima onda ces stalno morati bjezati iz kuce.hah,
sedimo u kući i smejemo se po ceo dan jer smo duhoviti
da ne kažem imamo humor.