Da li verni muskarci postoje?

I, sta smo naucile sada, hrabrost je poslusati muza, u konkretnom primeru?:lol:

Dopustiti muzu da odluci hocemo li se seliti u Italiju i to nazvati nasom hrabroscu.

Hm...ja mislim da je hrabrije kazati muzu "necu":).

Ako bih bila posve iskrena, kazala bih da je tajna mog dobrog braka u "potpunoj neposlusnosti", kako on to zove.
Zena mora da ima sta zeli i ona sama, ima ona i sebe.
Recimo, mi smo skupa deset godina a on ne zna ni da vi postojite.

A eto, ovde ni flertovala a ni varala nisam...ali, ne zna.
Hrabrost je imati pravo svoju odluku bez da je neko omalovazi kao dosadnu...i stekne moc nadamnom da mi naturi sta on hoce.

I ti si pogresno shvatila.

da ti nije dosadno druge devojke te ne bi privlacile?
covek, kao i zena su drustvena bica. Nema tu ljubavi ako su dvoje zatvoreni u cetiri zida , brzo ce dosade jedno drugom. Oboma je potreban zajednicki provod, dozivljaji u javnosti, kontakti sa oba pola, prijatno provedene veceri u sirem drustvu, poznatom il nepoznatom...................i tu za "dosadu" nema mesta. Ako sebe uspeju ugraditi u sve ovo, partneri ce imati idealan, uzbudljiv, zajednicki zivot , kako u nocnom klubu tako i u spavacoj sobi. Samostalni "izleti", iza ledja partneru, nece biti potrebni.

covek, kao i zena su drustvena bica. Nema tu ljubavi ako su dvoje zatvoreni u cetiri zida , brzo ce dosade jedno drugom. Oboma je potreban zajednicki provod, dozivljaji u javnosti, kontakti sa oba pola, prijatno provedene veceri u sirem drustvu, poznatom il nepoznatom...................i tu za "dosadu" nema mesta. Ako sebe uspeju ugraditi u sve ovo, partneri ce imati idealan, uzbudljiv, zajednicki zivot , kako u nocnom klubu tako i u spavacoj sobi. Samostalni "izleti", iza ledja partneru, nece biti potrebni.
Milun bračni savetnik

Ma, za mene kad pišem o vernosti u vezi je više poverenje, ne znači da se nećemo kresati sa drugima, već otvorenost i bliskost.
U tom smislu vara onaj koji laže ili radi iza leđa i onda nastupaju neke bezvezne situacije, sumnje i to

Vernost nekoj osobi je
Sta?

Zavisi opet ovu rečenicu bez glupetanja na engleskom....

Vjernost nekoj osobi je...
Nesto prelijepo?
Divno?
Ispunjavajuće?
Kako to glupo zvuči... Leb te ebo.

šta znači veran muškarac
šta znači pravi muškarac
šta znači ljubavnik muškarac

da li mora da bude uguran u bilo koji okvir i da li mora da bude crnobeo?

ili može da bude samo ljudsko biće sa svim vrlinama i manama koje svi nosimo pod miškom
Veran pravi muskarac
Dovoljna mu svoja žena

Jer druga nema nista ona koju je zavoleo i ozenio....pi.cku sise...

Back