- Poruka
- 77.714
Sad kad smo to resili postavimo sledece pitanje. Da li verni muskarci lazu ko konji?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lazu bar da ne mastaju.Sad kad smo to resili postavimo sledece pitanje. Da li verni muskarci lazu ko konji?
I, sta smo naucile sada, hrabrost je poslusati muza, u konkretnom primeru?
Dopustiti muzu da odluci hocemo li se seliti u Italiju i to nazvati nasom hrabroscu.
Hm...ja mislim da je hrabrije kazati muzu "necu".
Ako bih bila posve iskrena, kazala bih da je tajna mog dobrog braka u "potpunoj neposlusnosti", kako on to zove.
Zena mora da ima sta zeli i ona sama, ima ona i sebe.
Recimo, mi smo skupa deset godina a on ne zna ni da vi postojite.
A eto, ovde ni flertovala a ni varala nisam...ali, ne zna.
Hrabrost je imati pravo svoju odluku bez da je neko omalovazi kao dosadnu...i stekne moc nadamnom da mi naturi sta on hoce.
Nemamo. Ti imas pogresno vidjenje.Jbg imamo razlicito znacenje pojmova.
I ti si pogresno shvatila.
Mozda si ti napravio frojdovu omasku, opisano nije njena hrabrost.
Njena hrabrost bi bila, recimo, kada bi kazala da zeli da uradi nesto sa cim se ti ama dibidus ne saglasavas. I ona uradi.
I to ne zbog toga sto ti prkosi, vez zato sto zeli.
Imamo,za mene je hrabrost zivot na kocki a ludost isti bacen.Nemamo. Ti imas pogresno vidjenje.
Zna se sta je hrabrost.
Imamo,za mene je hrabrost zivot na kocki a ludost isti bacen.
dobro.Definicije stvari ne funkcionisu po principu "za mene je to ovako".
covek, kao i zena su drustvena bica. Nema tu ljubavi ako su dvoje zatvoreni u cetiri zida , brzo ce dosade jedno drugom. Oboma je potreban zajednicki provod, dozivljaji u javnosti, kontakti sa oba pola, prijatno provedene veceri u sirem drustvu, poznatom il nepoznatom...................i tu za "dosadu" nema mesta. Ako sebe uspeju ugraditi u sve ovo, partneri ce imati idealan, uzbudljiv, zajednicki zivot , kako u nocnom klubu tako i u spavacoj sobi. Samostalni "izleti", iza ledja partneru, nece biti potrebni.da ti nije dosadno druge devojke te ne bi privlacile?
sebi?Anđo, ako izuzmemo lovačke storije - pa verni su.Sad mi došlo.
nekom jesu
maminekom jesu
Milun bračni savetnikcovek, kao i zena su drustvena bica. Nema tu ljubavi ako su dvoje zatvoreni u cetiri zida , brzo ce dosade jedno drugom. Oboma je potreban zajednicki provod, dozivljaji u javnosti, kontakti sa oba pola, prijatno provedene veceri u sirem drustvu, poznatom il nepoznatom...................i tu za "dosadu" nema mesta. Ako sebe uspeju ugraditi u sve ovo, partneri ce imati idealan, uzbudljiv, zajednicki zivot , kako u nocnom klubu tako i u spavacoj sobi. Samostalni "izleti", iza ledja partneru, nece biti potrebni.
@tab503 provera za novog clanaMilun bračni savetnik
Sta?Ma, za mene kad pišem o vernosti u vezi je više poverenje, ne znači da se nećemo kresati sa drugima, već otvorenost i bliskost.
U tom smislu vara onaj koji laže ili radi iza leđa i onda nastupaju neke bezvezne situacije, sumnje i to
Vernost nekoj osobi je
Kako to glupo zvuči... Leb te ebo.totally cool.
Veran pravi muskaracšta znači veran muškarac
šta znači pravi muškarac
šta znači ljubavnik muškarac
da li mora da bude uguran u bilo koji okvir i da li mora da bude crnobeo?
ili može da bude samo ljudsko biće sa svim vrlinama i manama koje svi nosimo pod miškom
Da, ako je umešana i politika.kako se gleda na muskarce koji su sa desanke prebacili na ljevicu..jel su i oni nevjerni..