AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 31.402
Рекреација.
Нечији муж оде на фудбал, нечији оде на пиво, а нечији муж оде на секс.
.. само један говори истину а двојица лаћ Жу .. јер су сва тројица отишла на секс
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рекреација.
Нечији муж оде на фудбал, нечији оде на пиво, а нечији муж оде на секс.
Ж, Алекса.
Ж
Сећаш ли се колико си, својевремено, био опседнут словом Ж?
To džeg onako piše da joj se odobre postovi pa da može ratovati na politici #većstotiput
Aha, sve lete da mu odobre.To džeg onako piše da joj se odobre postovi pa da može ratovati na politici #većstotiput
Meni posalje fotku torbe 53 soma kao volela bi pre toga neka druga tike 20 soma...a onda treca kaze ma malo capim od jednog malo od drugog treceg I dobro miono što ja mogu da primetim da mlađa generacija formira svoje principe, mišljenja i životnu logiku na osnovu floskula sa društvenih mreža poput X ili Insta
tipa pravi muškarac je veran
prava žena zna da troši pare na brendirane proizvode...
objasniti u jednoj prostoj rečenici ceo spektar ljudskih osobina je stvarno potpuno površna opservacija o ljudima
Pa odobreni su čim ih vidišAha, sve lete da mu odobre.
vi drugim zenama neprivlacni?
Postoje, nikada nisam prevario.
Do prvog upisa na politici.Pa odobreni su čim ih vidiš
Obično svi postanu nevereni ali ako u vezi nema dovoljne količine sexa.
Izvinjavam se na brutalnom postu ali moram tako napisati.
Da li muško ili žensko nebitno.
A sta osoba premine mozes je drzati u sjecanje Al ides dalje to ti je konzervacija ideala a vidis svakako vreme tece tvoj ideal je samo tvojJednom kada se podigne standard, onda je sve drugo bezveze
Jednom kada se bude sa osobom koja je razumna, od poverenja, iskrna itd.. onda ti sve drugo deluje bezveze
zato sam dao ono _ ne, zbog tih faktora
Постоји тачна статистичка расподела апсолуитне и вероватне 'верности'.. која завис од вееееликога броја фактора
Mene bas obratno kaze super nam je sex Al moramo raskinut jer ne porepoznajes ostale moje potrebe koje su urgentne finansiskoga tipaObično svi postanu nevereni ali ako u vezi nema dovoljne količine sexa.
Izvinjavam se na brutalnom postu ali moram tako napisati.
Da li muško ili žensko nebitno.
Haha istina.I to sam cuo pre par godina od jedne.Svi ste vi dobri hebači ali meni treba ekonomski gurač hahaha.Sad se setih.Mene bas obratno kaze super nam je sex Al moramo raskinut jer ne porepoznajes ostale moje potrebe koje su urgentne finansiskoga tipa
Kao onda pricam to nekoj neovisnoj navodno a ona kao dje nalazis samo takve a ja njoj dje da ih ne nadjem reci mi posvuda suHaha istina.I to sam cuo pre par godina od jedne.Svi ste vi dobri hebači ali meni treba ekonomski gurač hahaha.Sad se setih.
zato sam dao ono _ ne, zbog tih faktora
ideš sa ženom, prolazili neka zgodno lepa žena , makar samo okom da se pogleda ona zgodna , već je vernost narušena
Ja to rešavam tako što pitam o čemu se radi i zašto nema onoliko sexa kojilko bih ja volela. Ukoliko to ište vredi... najčešće ne vredi.
Budući da je seks esencija muško ženskih odnosa ja bih napustila takvu zajednicu
Više volim da budem sama. Onda sam slobodna da nađem nekog drugog sa kojim bi to bilo ok. Tako je barem bilo do sada.
I onda zavrsi na Asentrui prica kako najvise voli sebe svoju samocu , cuva macke i bude ozenjenim na raspolaganje....Haha istina.I to sam cuo pre par godina od jedne.Svi ste vi dobri hebači ali meni treba ekonomski gurač hahaha.Sad se setih.
ima i togaili što nisu mogli da prođu gde su hteli