Da li verni muskarci postoje?

ono što ja mogu da primetim da mlađa generacija formira svoje principe, mišljenja i životnu logiku na osnovu floskula sa društvenih mreža poput X ili Insta
tipa pravi muškarac je veran
prava žena zna da troši pare na brendirane proizvode...
objasniti u jednoj prostoj rečenici ceo spektar ljudskih osobina je stvarno potpuno površna opservacija o ljudima
Meni posalje fotku torbe 53 soma kao volela bi pre toga neka druga tike 20 soma...a onda treca kaze ma malo capim od jednog malo od drugog treceg I dobro mi

Obično svi postanu nevereni ali ako u vezi nema dovoljne količine sexa.
Izvinjavam se na brutalnom postu ali moram tako napisati.
Da li muško ili žensko nebitno.

Ja to rešavam tako što pitam o čemu se radi i zašto nema onoliko sexa kojilko bih ja volela. Ukoliko to ište vredi... najčešće ne vredi.

Budući da je seks esencija muško ženskih odnosa ja bih napustila takvu zajednicu
Više volim da budem sama. Onda sam slobodna da nađem nekog drugog sa kojim bi to bilo ok. Tako je barem bilo do sada.

:think:

Постоји тачна статистичка расподела апсолуитне и вероватне 'верности'.. која завис од вееееликога броја фактора
zato sam dao ono _ ne, zbog tih faktora
ideš sa ženom, prolazili neka zgodno lepa žena , makar samo okom da se pogleda ona zgodna , već je vernost narušena

zato sam dao ono _ ne, zbog tih faktora
ideš sa ženom, prolazili neka zgodno lepa žena , makar samo okom da se pogleda ona zgodna , već je vernost narušena

облаци су земљи верни
док облике мењају
сипају јесењу кушу

Oblaci_1.jpg

Ja to rešavam tako što pitam o čemu se radi i zašto nema onoliko sexa kojilko bih ja volela. Ukoliko to ište vredi... najčešće ne vredi.

Budući da je seks esencija muško ženskih odnosa ja bih napustila takvu zajednicu
Više volim da budem sama. Onda sam slobodna da nađem nekog drugog sa kojim bi to bilo ok. Tako je barem bilo do sada.

... ехххх.. да су све жене као ти ....

Back