pesho
Veoma poznat
- Poruka
- 11.717
To ti je u sustinu u serijat regulisamo zakonskim okvirom moze Al podmiri te zemske sve a ne diraju u tvoju internu hijerarhiju kojoj ces cega obezbediti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda nemaš opcijenaravno .. ja!
Slika i prilika danasnje zene.. dok god imam pin od njegove kartice on je meni najboljiMa samo nek je vredan I provajder ne mora bit vernim..tako mi rekla donbra ortakinja kaze nek kreshe okolo Ali nek meni pruza vise negoli njima
.. samo zbog toga sto nikada druga zena nije pokusala da ih zavede?
Drug? Pričaš nepovezano kao Milun s perikomA jedan moj drug rece bices zaljubljena i verna meni dok god ga " zelis"...
Ma da zato i kad procitam alter ego meni se u glavi odma stvori "moj te ****"da
ali mi na krsti obrađujemo samo jednu strogo definisanu osobinu za oba pola i sve teme koje se otvore dotiču jedino vernost kako kod muškarca tako i kod žene.
kao da je svaki čovek samo jedna osobina
ako je ta osobina ispravna
možda sve ostale osobine nisu iz gore opisanih razloga u postu alter ega
Sta ces glupo zensko ... zaobidji meDrug? Pričaš nepovezano kao Milun s perikom
Ma Kako god radio uvijek se pojavi neki nadgradjeniji Koji zaseni trenutacno treba pushtiti da je taj talasi ponese a ti nastavis svojime putemKao i verna zena, koja je verna ?... ona koja jos nije osvojena od drugog.
Pricam hippteticki.... dok god radis na sebe bices muskarcu najbolja kao i on tebi.
A jedan moj drug rece bices zaljubljena i verna meni dok god ga " zelis"...
Jok ja sam ti primer da su me milion njih zavodile ali da sam svoj na svome, ali to zene ne vole, da si veran znaci da mora da ti parira sa vrednostima, a ako joj dupe stalno radi osmice, a mica stalno rangira ciji ce da uleti , ona ne moze da izdrzi taj pritisak ako nisi izuzetno ljubomoran i posesivan.... samo zbog toga sto nikada druga zena nije pokusala da ih zavede?
vi drugim zenama neprivlacni?Postojimo.
To džeg onako piše da joj se odobre postovi pa da može ratovati na politici #većstotiputSta ces glupo zensko ... zaobidji me
Ona ima potencijal za SNS karijeru bez obzira ako je penzionerka...To džeg onako piše da joj se odobre postovi pa da može ratovati na politici #većstotiput
Daaah. Samo da preskocim taj deo: zagli me- voli me-seks nije bitan ljubav je- ostani sa mnom - poseban si.vremenski interval je jako kratak ako te lozi
Mozda bi zene trebale malo bolje da definisu i konkretizuju te odnose. To sam cuo cesto, a reci cu ti jednu stvar kod muskaraca: vecini kada kazes vernost, misle na: sa ovom cu se yebati ceo zivot i ne smem da pogledam drugu ispod brade.Ma, za mene kad pišem o vernosti u vezi je više poverenje, ne znači da se nećemo kresati sa drugima, već otvorenost i bliskost.
U tom smislu vara onaj koji laže ili radi iza leđa i onda nastupaju neke bezvezne situacije, sumnje i to
Vernost nekoj osobi je totally cool.
ono što ja mogu da primetim da mlađa generacija formira svoje principe, mišljenja i životnu logiku na osnovu floskula sa društvenih mreža poput X ili InstaMa samo nek je vredan I provajder ne mora bit vernim..tako mi rekla donbra ortakinja kaze nek kreshe okolo Ali nek meni pruza vise negoli njima
.. samo zbog toga sto nikada druga zena nije pokusala da ih zavede?
pošaljite mi broj 4 iz kataloga i uz njega još dopunski set osobina uz doplatu
da ima fond reči dovoljan da može da razmenjuje složene rečenice
pošaljite mi broj 4 iz kataloga i uz njega još dopunski set osobina uz doplatu
da ima fond reči dovoljan da može da razmenjuje složene rečenice
Naravno da postoje, takvi se također nazivaju muškarci sa kriterijima tj nije dovoljno da je vagina na dvije noge nego da ima šta da ponudi kao kompletna osoba. Takvu kad nađu ostaju vjerni.
Ж, Алекса.... тајна мушкарчевога трајања уз жену је приблићно тачна процена дужине ћутања
каои мера немих акција ... на њене сложене реченице
Extra je imati takvu osobu pored sebe.. potpuno poverenje, oslonac
Ж, Алекса.
Ж
Сећаш ли се колико си, својевремено, био опседнут словом Ж?