Da li verni muskarci postoje?

da
ali mi na krsti obrađujemo samo jednu strogo definisanu osobinu za oba pola i sve teme koje se otvore dotiču jedino vernost kako kod muškarca tako i kod žene.
kao da je svaki čovek samo jedna osobina

ako je ta osobina ispravna
možda sve ostale osobine nisu iz gore opisanih razloga u postu alter ega
Ma da zato i kad procitam alter ego meni se u glavi odma stvori "moj te ****"
Cisto ono ....:mrgreen:

Kao i verna zena, koja je verna ?... ona koja jos nije osvojena od drugog.
Pricam hippteticki.... dok god radis na sebe bices muskarcu najbolja kao i on tebi.
A jedan moj drug rece bices zaljubljena i verna meni dok god ga " zelis"...
Ma Kako god radio uvijek se pojavi neki nadgradjeniji Koji zaseni trenutacno treba pushtiti da je taj talasi ponese a ti nastavis svojime putem

.. samo zbog toga sto nikada druga zena nije pokusala da ih zavede? :aha:
Jok ja sam ti primer da su me milion njih zavodile ali da sam svoj na svome, ali to zene ne vole, da si veran znaci da mora da ti parira sa vrednostima, a ako joj dupe stalno radi osmice, a mica stalno rangira ciji ce da uleti , ona ne moze da izdrzi taj pritisak ako nisi izuzetno ljubomoran i posesivan..

Dakle zena trazi ako si veran da budes tako posesivan da joj ebes majku povremeno zavezes samarcinu i tako joj pomognes da bude moralna i cestita..

U protivnom je to prevelik teret za njenu micu , pricam iz iskustva i prakse...

I to polako pokazuje, sve vise i vise, i trazi simbole ili da je stisnes pretnjama i tim zahtevima zestoko ili da je uvlacis u brak kao to joj pomaze , a nije, ne pomaze joj to , samo tako misli...

Nadam se da sam objasnio taj rad nesvesti i zenske cednosti , casti i postenja koji je za ovo podnevlje podrazumevan , default....

Ma, za mene kad pišem o vernosti u vezi je više poverenje, ne znači da se nećemo kresati sa drugima, već otvorenost i bliskost.
U tom smislu vara onaj koji laže ili radi iza leđa i onda nastupaju neke bezvezne situacije, sumnje i to

Vernost nekoj osobi je totally cool.
Mozda bi zene trebale malo bolje da definisu i konkretizuju te odnose. To sam cuo cesto, a reci cu ti jednu stvar kod muskaraca: vecini kada kazes vernost, misle na: sa ovom cu se yebati ceo zivot i ne smem da pogledam drugu ispod brade.

Ma samo nek je vredan I provajder ne mora bit vernim..tako mi rekla donbra ortakinja kaze nek kreshe okolo Ali nek meni pruza vise negoli njima
ono što ja mogu da primetim da mlađa generacija formira svoje principe, mišljenja i životnu logiku na osnovu floskula sa društvenih mreža poput X ili Insta
tipa pravi muškarac je veran
prava žena zna da troši pare na brendirane proizvode...
objasniti u jednoj prostoj rečenici ceo spektar ljudskih osobina je stvarno potpuno površna opservacija o ljudima

.. samo zbog toga sto nikada druga zena nije pokusala da ih zavede? :aha:

Верност је савршено описала 'Паола' .. мад није 'мислила' конкрентно на тај појам

Да парафразирам

Верни парови недобијају вагинозу .. што значи да су хемиски компатибилни за потомство .. а са обзиром да су се креснули

.. бар у једној мери су комоатибилни и за парентовање....

pošaljite mi broj 4 iz kataloga i uz njega još dopunski set osobina uz doplatu
da ima fond reči dovoljan da može da razmenjuje složene rečenice

... тајна мушкарчевога трајања уз жену је приблићно тачна процена дужине ћутања

каои мера немих акција ... на њене сложене реченице

Naravno da postoje, takvi se također nazivaju muškarci sa kriterijima tj nije dovoljno da je vagina na dvije noge nego da ima šta da ponudi kao kompletna osoba. Takvu kad nađu ostaju vjerni.

Вагина је само УСБ .. на рачунару има толико интересантних делова ... Симплификујеш конструкцију

... тајна мушкарчевога трајања уз жену је приблићно тачна процена дужине ћутања

каои мера немих акција ... на њене сложене реченице
Ж, Алекса.

Ж

Сећаш ли се колико си, својевремено, био опседнут словом Ж?

Back