Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 46.877
pa žene koje varaju to i kažu, dok muškarci ćute i budu krivci...to isto mogu da kažu i žene, koja je razlika
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa žene koje varaju to i kažu, dok muškarci ćute i budu krivci...to isto mogu da kažu i žene, koja je razlika
Хахаххаххахахахахахахаха..... samo zbog toga sto nikada druga zena nije pokusala da ih zavede?
Zenske se lepe kad je muskarac zauzet, to je dokazano.Ја толико не волим непознате девојке да бих стварно могао да будем веран, уживао бих у одбијању девојака јер већ имам своју. Јел то може било ко ко има бивше везе и ко није јако дуго био сам, па не може.
Sve se to u krevetu resava i ta "dosada".Možda postoje,...ali su verovatno "smrtno" dosadni.
misle da valja, a jadna zena ko zna sta sve trpiZenske se lepe kad je muskarac zauzet, to je dokazano.
zene ne razmisljaju.Чак и верном мушкарцу би нашле ману типа "он је веран јер не може да нађе друге девојке јер да може тад не би био веран", жене размишљају по принципу шта би било кад би било. Нико им не ваља. А оне слободно смеју да буду неверне, лако ће наћи оправдања за саме себе, типа "није ми пружао довољно пажње и морала сам".
I da jeste...tc.. a-a..nikad .... samo zbog toga sto nikada druga zena nije pokusala da ih zavede?
@Anđelijaa..veruj mi da verni muškarci postoje..i više njih je pokušalo da me zavede al' sam ja bre intitucija ..brak je svetinja.... samo zbog toga sto nikada druga zena nije pokusala da ih zavede?
Vise vernih muskaraca je pokusalo da te zavede?@Anđelijaa..veruj mi da verni muškarci postoje..i više njih je pokušalo da me zavede al' sam ja bre intitucija ..brak je svetinja..
Nisam se dobro izrazio ...Vise vernih muskaraca je pokusalo da te zavede?