Da li verni muskarci postoje?

slažem se ipak nešto se mora raditi.
frilens?kamate, rentanje?...nešto mora da hrani ta usta
Oni koji ne rade osam sati imaju najviše para ili su klošari.

No postavlja se pitanje zašto su muškarci skloniji prevari. Kada kažemo prevara ona podrazumeva brak.
Jer prevara u vezi je patologija. Ne vidim ni jedan razlog da budem sa devojkom koju varam. To je debilno i ne mogu to da shvatam kao prevaru osim kao prevaru samog sebe.

Kada je tu prisutan brak to je drugo pitanje. Brak je nešto što se lako ne rastura pa se otvaraju vrata prevari. U krajnjoj instanci muškarac koji vara često i strasno on se i razvede.

Sad koje je pitanje... Zašto to muškarci mnogo češće rade nego žene?
Zato što je slobodna žena sklonija da uđe u vezu sa oženjenim.
Najčešća kombinacija je oženjen muškarac sa slobodnom ženom. Udate žene mnogo ređe varaju. Zašto?

Zašto bi slobodna žena ušla u peripetije sa oženjenim?

Zato što je u ponudi malo kvalitetnih muškaraca?

Za oženjene su udate, to su najbolji preljubnički parovi, oboje se skrivaju po mraku, oboje se čuvaju javnosti, ne traže više nego što može itd.
To je skroz ok ako se ona drži dobro.
Kako vidim po okolini udate su KATASTROFA i uglavnom verne.
Po slobodnoj proceni mislim da na deset oženjenih samo jedna udata vara.
Dakle malo.
Ako ubaciš kriterijum da je obrazovana, čista, normalna, zdrava... ispada nemoguće da nađeš udatu.

Opeći se nije opravdanje. Možeš da se opečeš i sa slobodnim. I te kako više. Pogotovo kad se prevali 35 godina.

Ali za slobodnog nema opravdanja kad ne može. Ne možeš? znači ne želiš me? Manje je prostora za razvlačenje i za igre. Ali oženjeni ono ja te volim, ali ne mogu... ne mogu sad, ne mogu tad, što ne znači i da ne zavole, ali to je sve nešto što bi žena mogla potencijalno da progura zbog ljubavi, ali nema bukv ništa od svega toga samo samoća i ono da si tu kad te neko zvrcne da može, poprilično ponižavajuće.

Sa druge strane, kao što rekoh, ako je neko slobodan situacija je jasnija, znači da neće. Šta god da ti treba a on ne uradi neće, jer nema iza sebe ženu i decu koji bi vukli na drugu stranu. Jasno ti je sve. Pa što je sad to, objasni mi, sa ženom od 35 i slobodnim? kakav tu problem može da iskrsne?

Ali za slobodnog nema opravdanja kad ne može. Ne možeš? znači ne želiš me? Manje je prostora za razvlačenje i za igre. Ali oženjeni ono ja te volim, ali ne mogu... ne mogu sad, ne mogu tad, što ne znači i da ne zavole, ali to je sve nešto što bi žena mogla potencijalno da progura zbog ljubavi, ali nema bukv ništa od svega toga samo samoća i ono da si tu kad te neko zvrcne da može, poprilično ponižavajuće.

Sa druge strane, kao što rekoh, ako je neko slobodan situacija je jasnija, znači da neće. Šta god da ti treba a on ne uradi neće, jer nema iza sebe ženu i decu koji bi vukli na drugu stranu. Jasno ti je sve. Pa što je sad to, objasni mi, sa ženom od 35 i slobodnim? kakav tu problem može da iskrsne?
Oženjeni uvek treba da bude jasan da je to samo zabava, druženje... ako bude nešto više videće se.
Sa oženjenim se ne planira budućnost nego samo zabava.

Наравно кад човек има шта вредно да изгуби свакако. То не значи да неће блејати у добру задњицу или прса али кад има шта да изгуби водиће рачуна.

Сад сетих се једног пријатеља који је волео да шврља и жена му је била онако слатка , лепо грађена оно дамица зољица.

Он ишао с клинцима у бању тамо нешто стартовао не знам шта је радио клинац га све откуцао код кеве.
Сад на крају каже кад све избројим све што сам радио морам да се стискам да ли воли ово или не воли? Да ли могу ово или не могу?
На крају ми је са женом било најлепше знам шта воли шта не воли , шта могу шта не могу.

Апропо те приче повезујрм са другим паром овај већ покојни друг је радио у војсци и швљао они умеју да буду сељачине и да се зезају гласно ко да су жене глупе и не капирају.
На крају она се за инат ухвати с неким ликом који је радио у трафици поред испоставило се тешки случај који је прогањао после. Након свега и неуспеха да се помири све слике њихових односа пошаље њеном мужу.

Они су остали заједно али то је остао камен спотицања до краја његовог живота. Пред крај су се развели кад им је клинац порастао одрадио операцију срца коју је радио хирург из Британије чекало се 15 година. Када се то завршило пао је терет и оно што их је држало заједно и развели су се. Мало након тога он је умро имао је тромб у нози био са девојком нарокао се вијагре и оде срце или тромб дакле извештај обдукције сам чуо од друга који је био ближи његовом окружењу.

Eto, prosto i istinito, većina vernih je dosadna i žene beže od njih, jer žena traži zabavu, a zabava košta....i naravno, da zabavljač ne sme da bude dosadan, pa čim se dugo zadrži negde žena nauči sve štosove i opet je dosadno....
U svakom slučaju žene imaju razlog, uvek opravdan, da varaju, dok muškarci ne pričaju svoje razloge i zato jesu muškarci a ne žene...

hahah, možda kod tih od kojih beže nije bila problem vernost već nešto drugo
nekom jedno nekom drugo, a nekom sasvim treće....a muškarci vise na žici pa ih skineš popotrebi...sad više neću vernog, deca porasla...sad hoću da se zabavljam...i on ode ko čovek, što je ženi problem, ne ode ko čovek....
Tako nastaje tema o vernosti muškarca medju ženama, a i šire...

Back