andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.397
.. samo zbog toga sto nikada druga zena nije pokusala da ih zavede?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. samo zbog toga sto nikada druga zena nije pokusala da ih zavede?
da ti nije dosadno druge devojke te ne bi privlacile?Ma nevjerstvo ti je iz dosade nema tu ozbiljnoh emocija Niti namera
Upravo cim me prodje taj neizdrz za dosadu kuliram ihda ti nije dosadno druge devojke te ne bi privlacile?
Naravno da postoje, takvi se također nazivaju muškarci sa kriterijima tj nije dovoljno da je vagina na dvije noge nego da ima šta da ponudi kao kompletna osoba. Takvu kad nađu ostaju vjerni.
Al od takvih djevojke bezeНе. Једино усамљени мушкарци могу да пруже верност.
vremenski interval je jako kratak ako te lozija se pitam koji je deo ciklusa kod zena i koliko traje kada traze vernog muskarca pre nego krene the druga faza:"u koznjaku sam, razvali me majmune"
divno je imati nekog takvog. ja jesam. takvi odnosi pružaju neopisivu harmoniju života.
meni ovo deluje neverovatno, ali eto ima. I to ko.
#tema
ja se pitam koji je deo ciklusa kod zena i koliko traje kada traze vernog muskarca pre nego krene the druga faza:"u koznjaku sam, razvali me majmune"
divno je imati nekog takvog. ja jesam. takvi odnosi pružaju neopisivu harmoniju života.
naročito kada govori o tome da su imali neslaganja ali ne rasprave i ljubomorne ispade
Ma samo nek je vredan I provajder ne mora bit vernim..tako mi rekla donbra ortakinja kaze nek kreshe okolo Ali nek meni pruza vise negoli njimaA sta imate vi zene od njegovu vernost?