Da li verni muskarci postoje?

Ја толико не волим непознате девојке да бих стварно могао да будем веран, уживао бих у одбијању девојака јер већ имам своју. Јел то може било ко ко има бивше везе и ко није јако дуго био сам, па не може.

Мушкарац који прилази не може да буде тако веран као мушкарац коме је пришла девојка, онај може да приђе другој, трећој, није му проблем, можда сте хиљадита по реду. А ја не да нећу да прилазим него бих са мераком одбијао оне које ми прилазе а још бих намерно чинио све да им се свидим.

ja se pitam koji je deo ciklusa kod zena i koliko traje kada traze vernog muskarca pre nego krene the druga faza:"u koznjaku sam, razvali me majmune"

Ma, za mene kad pišem o vernosti u vezi je više poverenje, ne znači da se nećemo kresati sa drugima, već otvorenost i bliskost.
U tom smislu vara onaj koji laže ili radi iza leđa i onda nastupaju neke bezvezne situacije, sumnje i to

Vernost nekoj osobi je totally cool.

Ситуација није црно-бела.

Може партнер-ка да буде веран-на из хиљаду разлога или неверан-на из хиљаду разлога и хиљаде ситуација.

Неко може да буде веран силом прилика, јер нема прилике да превари, а хтео би или можда не размишља о томе али да му испадне ситуација, преварио би. Неко би да буде веран-на, али стално има прилике, за разлику од неког другог, па у неком тренутку кочница попусти.

Неко је веран, али буде разочаран у партнера-партнерку, па због разочарења превари. Имамо људе који нон-стоп флертују из рекреације, без намере да преваре. Имамо оне који су једва допали једне парнтерке (партнера), па из страха да га (је) не изгубе, не варају, али да су сигурни да се не би десило ништа, преварили би. Имамо и оне који су верни из принципа, па то очекују и од партнера-партнерке.

Милион варијација и комбинација.

Back