Da li vaši roditelji znaju...

Ja sebi redovno kazem posle trovanja,od danas prestajem da pijem i opet posle nedelju dana ili dve se otrujem! :D Uh matorci su me videli dosta puta pijanog i videli su da imaju budalu u kuci i digli su ruke! Na pusim i ne droziram se! Cigare sam probao 3 puta i ne vidim zadovoljstvo u konzumiranju istih,mada velika je verovatnoca da sam glup i da ne znam kako se pravilno cadi!
:lol:

E ***... Kapiram ja vas... Ocito i vi mene... Meni je lepo...Vama je lepo...To je ok... Ja samo branim svoj stav,odnosno sebe...
Sve u svemu,u nasim godinama ima i zajebanijih stvari od priznavanja za pusenje i alkohol...
Jezim se ,bre ***,na prepricavanje posle izlaska "Brateee,popili smo sinoc,znas kolk'o(pa onda monolog o tome)...A ova mala sto smo zajedno,znas koja glupaca,vodio sam je u wc i tamo joj radio...(onda sve do najsitnijeg detalja uz gomilu preterivanja)...A kad smo se vracali onaj majmun(ime najopasnijeg) je nesto kao gleda...Ja ga nabodem pesnicom..." a od cele price ni dve reci nisu istina...

A na sta to vi utrosite vreme? Ja bar znam na sta mi zivot odlazi...
I ko od vas misli da je bolje imati bebu sa vrsnjakom koji btw ide josuvek u skolu,ja mu garantujem da nije tako.... Ponavljam jos jednom,htela sam bebu,nisam zakacila...
Ne vidim sta je tako nenormalno(ma koliko vam mame tvrdile da jeste) sto sam nasla zajednicki jezik sa osobom 18 godina starijom?

banalizovala si nas zivot,kao svodi se samo na opijanje?
to sto ja ne dojim bebu ili sta vec,ne znaci da ne vodim smislen zivot...........
i na sta mi utrosimo vreme?
good enough?

Deco (mogu vas tako sloodno nazvati jer imam 38 godina i podizem dvojcu tinejdzera) mogu vam samo reci da to da li cete reci vasima da pusite, pijete ili nesto trece na prvom mestu zavisi od toga. Moj stariji, 16 godina, nije morao nista da mi kaze jer sam nepusac i odmah sam osetio da je propusio. A kada je prvi put malo vise cugnuo... well znao sam jer nije mogao da potrefi kljuc u bravu :) I naravno nisam mu drzao Ocenas iako se kod nas u kuci ne pusi i ne koristi alkohol... Sada vise ne pusi, ponekad cugne - ali zna da uvek moze da kaze sta god ima da saopsti bez straha da ce zbog toga biti sankcionisan. Uostalom bolje je da kao roditelj znam nego da mi krije - jer mu onda ne mogu pomoci ako mu je pomoc potrebna.

banalizovala si nas zivot,kao svodi se samo na opijanje?
to sto ja ne dojim bebu ili sta vec,ne znaci da ne vodim smislen zivot...........
i na sta mi utrosimo vreme?
good enough?

Koliko jos vrsnjaka sa smisljenim zivotima poznajes?
A nije banalizovanje kad kazete da se moj zivot svodi na dojenje...Licimerno nema sta...
Necu vise da smaram,poenta price,priznavanje alkohola i cigareta je maciji kasalj...

Deco (mogu vas tako sloodno nazvati jer imam 38 godina i podizem dvojcu tinejdzera) mogu vam samo reci da to da li cete reci vasima da pusite, pijete ili nesto trece na prvom mestu zavisi od toga. Moj stariji, 16 godina, nije morao nista da mi kaze jer sam nepusac i odmah sam osetio da je propusio. A kada je prvi put malo vise cugnuo... well znao sam jer nije mogao da potrefi kljuc u bravu :) I naravno nisam mu drzao Ocenas iako se kod nas u kuci ne pusi i ne koristi alkohol... Sada vise ne pusi, ponekad cugne - ali zna da uvek moze da kaze sta god ima da saopsti bez straha da ce zbog toga biti sankcionisan. Uostalom bolje je da kao roditelj znam nego da mi krije - jer mu onda ne mogu pomoci ako mu je pomoc potrebna.

ciko,da je vise roditelja kao vi,gde bi nam kraj bio?:mrgreen:
usvojite me:mrgreen:

A nije banalizovanje kad kazete da se moj zivot svodi na dojenje...Licimerno nema sta...
Necu vise da smaram,poenta price,priznavanje alkohola i cigareta je maciji kasalj...
:worth::worth::worth:
Kod nekih je priznavanje cig i alk vrrrrrrrlo pogubno...jer su neki roditelji jezivo zatucani...a sta bi uradili za bebu...pa...dokaz je koliko abortusa ima koje Srbija svake godine ima sve vise...:neutral:

opet banaliujes......zbog cega ti mss da mi ne vodimo smislene zivote?svaki zivot je smislen....i ti nemas prava da sumnjas u smislenost bilo cijeg zivota.......
drugo-cula za sarkazam?
e,svako ima svoje breme,i nemoj da sad smatras svoj zivot smislenijim ili tezim od nasih.......
i sta-mozda ce jednog dana neko od nas sa"besmislenim2 zivotom otkriti npr lek za rak....da li ces i tada njegovo postojanje smatrati besmislenim..........?a ti mozda neces ni skolu zavrsiti i ,i zivot ce ti se svoditi na kuvanje,pranje,i radjenje domacih zadataka,a opet,mozda ces bas ti otkriti taj lek za rak?
nadam se da si razumela sta hocu da kazem.............

Pa...i ja se grozim takvih...dobro...normalno ne mogu da te shvatim sa svojih nepunih 14 godina...ali to nabadanje pesnicenje,to brateeeee ovo ono...ne volim.

ok...smejacu se ovim mojim postovima kroz 2-3 god...:lol::lol::lol:a mozda i ne:evil::mrgreen::evil:

Možda i za manje, ne d'o bog.

a mozda si i mislila,ne dao bog da se i ranije smejes duhovitosti svojih postova?:think:

A na sta to vi utrosite vreme? Ja bar znam na sta mi zivot odlazi...
I ko od vas misli da je bolje imati bebu sa vrsnjakom koji btw ide josuvek u skolu,ja mu garantujem da nije tako.... Ponavljam jos jednom,htela sam bebu,nisam zakacila...
Ne vidim sta je tako nenormalno(ma koliko vam mame tvrdile da jeste) sto sam nasla zajednicki jezik sa osobom 18 godina starijom?

QQ mene!:eek: A zar nisi mislila da si malko premlada za dete i brak? Msm tvoj izbor, ok je,ali gde nadje matorca od 40 godina... Ajme mene! gledaj,smisao zivota je da ga nema i zato prozivi ga lepo i maksimalno jer je samo jedan i ne trosi ga na gluposti! Ako mi se pije popicu cisternu piva,jer me mozda sutra nece biti i hocu lepo da ga prozivim i na miru, a posle kad riknem dzabe se kajem!

jednom me cjale sachekao kad sam se vratio sa zhurke sa chashom vitamina c u ruci.to mi je i jedini put da sam se oduzeo od alkohola.ne privljachi me vishe to,sad tako popijem sa ocem chashu-2 shpricera ali nikad vishe.ponekad tako i sa drushtvom popijem ali ne da se oduzmem....

za cig imam skoro 2 god staza,posle god dana cjale provalio neke pikavce,*** kad sam budala i posle toga sam polako prestao da pushim,na 5 meseci..pusio sam sad celo leto i evo za sad vishe od 2 meseca ne pushim.ali ochekivao sam da cje mng gore da reaguje,samo mi odrzhao mali govor...majka nikad nije provalila...

i tk..nemoj te deco ni pusiti ni piti,ne valja tto.

jednom me cjale sachekao kad sam se vratio sa zhurke sa chashom vitamina c u ruci.to mi je i jedini put da sam se oduzeo od alkohola.ne privljachi me vishe to,sad tako popijem sa ocem chashu-2 shpricera ali nikad vishe.ponekad tako i sa drushtvom popijem ali ne da se oduzmem....

za cig imam skoro 2 god staza,posle god dana cjale provalio neke pikavce,*** kad sam budala i posle toga sam polako prestao da pushim,na 5 meseci..pusio sam sad celo leto i evo za sad vishe od 2 meseca ne pushim.ali ochekivao sam da cje mng gore da reaguje,samo mi odrzhao mali govor...majka nikad nije provalila...

i tk..nemoj te deco ni pusiti ni piti,ne valja tto.

Ili se pravi da nije provalila?

opet banaliujes......zbog cega ti mss da mi ne vodimo smislene zivote?svaki zivot je smislen....i ti nemas prava da sumnjas u smislenost bilo cijeg zivota.......
drugo-cula za sarkazam?
e,svako ima svoje breme,i nemoj da sad smatras svoj zivot smislenijim ili tezim od nasih.......
i sta-mozda ce jednog dana neko od nas sa"besmislenim2 zivotom otkriti npr lek za rak....da li ces i tada njegovo postojanje smatrati besmislenim..........?a ti mozda neces ni skolu zavrsiti i ,i zivot ce ti se svoditi na kuvanje,pranje,i radjenje domacih zadataka,a opet,mozda ces bas ti otkriti taj lek za rak?
nadam se da si razumela sta hocu da kazem.............

Ocito nemamo iste vrsnjake...Ili ista zapazanja....Ja stojim iza toga da polovinu nase generacije NISTA NISTA na svetu ne zanima,CEO ZIVOT SE SVEO na pricu ko je gori,tj ko je veca budala...Ili cak ni na to...Da li se usudjujes da kazes da je to smisljeno? I moram da priznam da su me iznenadile pohvale za moju skolu od vas ovde,jer u mom odeljenju sve bez izuzetka nervira kada profesor pita,a ti se javis da znas...Ili dobijes dobru ocenu...Sa polovinom ljudi nemas temu za razgovor,jer oni NISTA ne rade,NISTA ih ne zanima,NEMAJU interesovanja...Vidis smisao?Informisi me da i ja konacno shvatim?

QQ mene!:eek: A zar nisi mislila da si malko premlada za dete i brak? Msm tvoj izbor, ok je,ali gde nadje matorca od 40 godina... Ajme mene! gledaj,smisao zivota je da ga nema i zato prozivi ga lepo i maksimalno jer je samo jedan i ne trosi ga na gluposti! Ako mi se pije popicu cisternu piva,jer me mozda sutra nece biti i hocu lepo da ga prozivim i na miru, a posle kad riknem dzabe se kajem!

Usla grupa ljudi u pecinu,a u njoj mrak,prst pred nosem ne vidis...Iz mraka se zacu glas"Ko uzme ovih kamencica sa zemlje-kajace se,a ko ne uzme opet ce se kajati"...
Neki pomisle"Ako cu se kajati,zasto da ga nosim",a drugi"Daj bar jedan da ponesem"...
Kad su izasli napolje,a ti kamencici sve drago kamenje...I oni sto nisu uzeli se pokaju sto su nisu,a ovi sto su uzeli malo,se pokaju sto nisu vise...

Back