Da li vaša kobasica odbija da sarađuje?

Ne ne... 😀
Mislim, imala sam jedan obrnuti slučaj, kadgod počnemo on svrši posle par minuta do 5, i tako više puta zaredom... Ovo je mnogo bolja opcija. Jedino ako njemu ne smeta. Radi dokle može i želi. ❤️
Nemam pojma.
To mi se dešavalo jedino kad sam bio mlad pa još kad popijem.

Kao onaj Ludi Milojko iz "Žikine Dinastije"
To sigurno prolazi vremenom.

Nema potrebe da se paniči.

Ne sluša ništa
Treba izmisliti neke tvrde gaće
Ali pazi, baš mi drugarica ispriča pre koju nedelju na nudističkoj plaži u Grčkoj većina mlađih sa ful potencijom. Ništa oni, sunčaju se, hodaju itd. Šta da se radi, to ne bi trebalo da bude blam.
Jes, pa da se slomi.

Lakše kečina, pa posle popraviš.

Što se tiče plaže, mladost je mladost. Dobro je dok ne pršću naokolo.

U društvu ste prelepe žene i po svim izgledima bližite se vreloj akciji, međutim u jednom momentu ustanovljavate da vaša kobasica ne sarađuje po tom pitanju... Zašto?
Da li vam se diže kada se ljubite sa nekom ženom i kada držite ruke, a da kasnije kada treba da dođe do akcije ne dolazi do reakcije?
To se desava ako nisi opusten jeste cudno .Desavalo mi se kad sam prvi put sa nekom djevojkom ,sledeci sastanak sve u redu.

Neki kažu da im treba vremena, bliskost. Eto, a postoji stereotip da to obično treba ženama.
Mada, moram reći da se retko vremenom popravljalo. Tj retko kad je i bilo druge, treće mogućnosti 😁. Jednostavno, nešto ne valja u odnosu tako ja to kapiram.
Samo trema ako mu je djevojka bitna ako nisi opusten nema seksa.

Neki kažu da im treba vremena, bliskost. Eto, a postoji stereotip da to obično treba ženama.
Mada, moram reći da se retko vremenom popravljalo. Tj retko kad je i bilo druge, treće mogućnosti 😁. Jednostavno, nešto ne valja u odnosu tako ja to kapiram.
e to si u pravu. Moze da je riba opticki ekstra klase al dojka u njoj (ili na njoj) prepozna nesto sto mu ne godi, mos ga molis kolko oces al ga ne interesuje.
Od velikog znacaja je i seksepilno ponasanje dame. A za to je vec potreban odredjen nivo IQ..................ni mi muskarci nismo zivotinje pa da nam se dize za svakom zenkom.

Nije nikakav problem ")
jedino ako tebi smeta.
To je mnogo bolje nego da puno i bryo svršavaš. Ovako može da traje i traje, što to njima smeta?
Bivša se tripovala da nisam napaljen na nju kad ne svršim.

Sadašnja misli da možda treba da vidim sa doktorom.

Pazi, svršavam ja u 50% slučaja posle desetak-petnaest minuta. Ali ostalih 50% jednostavno mogu da teram dugačko dok ne svršim.

Suštinski možeš imati više problemčića, mada mi ovo generalno ne liči na problem.
Najpre par pitanja:
Koliko često imate seks?
Koliko često masturbiraš? (na dan/nedeljno)
Kolika ti je normalna količina ejakulata?
U kakvoj si fizičkoj formi/koliko otp godina imaš?
Jesi li imao neke probleme sa bubrezima/tamo dole u vidu bolova/upala?
Može biti da je do upale prostate i to se uglavnom dovede u red korišćenjem čajeva (uvin i sl.)
1. Sadašnja devojka ne živi u mom gradu, pa je viđam 2 ili tri puta nedeljno. Obično prenoćim subotu sa njom. Imamo 3 do 5 puta seks u tim viđenjima, čak i kada ima ciklus. Seks traje od 20-45 minuta otprilike, a svršim u oko 50% slučaja.
2. Nedeljno masturbiram svaki dan bar jednom ako se ne viđam sa devojkom.
3. I sadašnja i bivše kažu da izbacujem puno sperme, sem ako mi nije drugo svršavanje tog dana.
4. Imam 39 godina. Sada nisam u top formi jer radim dva posla pa nemam vremena za treninge. Ranije sam dosta trenirao. Vozim biciklu povremeno po sat ipo do dva (možda 2-3 puta nedeljno), tako da imam nešto kondicije.
5. Bolove sam imao samo jednom u životu, pre oko 5 godina.
6. Mogu da probam sa čajevima, neće da škodi u svakom slučaju. Sem uvinog, koje još preporučuješ?

nema redovan sex
mastrutbira svaki dan :), kao i svi.
u dobroj je formi čim mu se diže
nema nikakvih problema, samo je potentan :)

Ali njegovim damama može da smeta to što misle da se nedovoljno pali na njih čim ne svršava.. ili misle da se ispraznio na nekoj drugoj. Ukoliko ih uveri da nije tako, mislim da imaju razloga samo da pevaju :)
Nemam dame, samo sam se loše izrazio 😅 Nemam potrebe da varam devojku 😉 draže mi je da sam sa jednom curom i da nemamo barijera, nego da imam više "cura za pražnjenje"

1. Sadašnja devojka ne živi u mom gradu, pa je viđam 2 ili tri puta nedeljno. Obično prenoćim subotu sa njom. Imamo 3 do 5 puta seks u tim viđenjima, čak i kada ima ciklus. Seks traje od 20-45 minuta otprilike, a svršim u oko 50% slučaja.
2. Nedeljno masturbiram svaki dan bar jednom ako se ne viđam sa devojkom.
3. I sadašnja i bivše kažu da izbacujem puno sperme, sem ako mi nije drugo svršavanje tog dana.
4. Imam 39 godina. Sada nisam u top formi jer radim dva posla pa nemam vremena za treninge. Ranije sam dosta trenirao. Vozim biciklu povremeno po sat ipo do dva (možda 2-3 puta nedeljno), tako da imam nešto kondicije.
5. Bolove sam imao samo jednom u životu, pre oko 5 godina.
6. Mogu da probam sa čajevima, neće da škodi u svakom slučaju. Sem uvinog, koje još preporučuješ?
Suštinski mi sve to normalno zvuči, maltene identično kao i kod mene 👍
Suštinski je svaki crni čaj ok, uvin je posebno dobar za urinarni trakt i sl. Mene je moja navukla na čajeve, cepamo ih non stop 😁

pijete uvin čaj zato što ne možete da izbacite ejakulat ako sam dobro razumela?
Ne baš, suštinski je dobar protiv upala urinarnog trakta i u slučaju uvećanja prostate. Male upale se dešavaju sa vremena na vreme, mada u nekim slučajevima mogu da postanu i hronične, tada uglavnom prepisuju lekove. Imao sam pre par godina nešto težu upalu, nije komplikovana, ali se duže tretirala.

Nije mi sad jasno, ejakulacija ili orgazam? Ko je na antipsihoticima, ne moze uopste da ejakulira, ali ima orgazam...
Ejakulacija je izlučivanje sperme iz penisa, najčešće praćeno orgazmom i uglavnom je rezultat seksualne stimulacije tokom snošaja. Pod ovo spada i stimulacija prostate analnim putem.
Orgazam je seksualni klimaks koji se širi kroz kičmenu moždinu i glavu i zapravo ima više načina da se postigne i kod muških, mada retko se priča o tome.

Back