Da li vaša kobasica odbija da sarađuje?

N

Neki sam ruzan komentar dao zeni u vezi seksa ,ne sjecam se sta je bilo i presusila je nakon toga jedno vrijeme ,mislim da je nekoliko sedmica trajalo. Sad je sve u redu i ja sam sad pametan pa pazim sta pricam 🙂. Znaci da je nesto i psihicki.

ne razumiješ da stres ili drugi psihički nadražaji djeluju na čitav hormonalni sustav ili :think:

U društvu ste prelepe žene i po svim izgledima bližite se vreloj akciji, međutim u jednom momentu ustanovljavate da vaša kobasica ne sarađuje po tom pitanju... Zašto?
Da li vam se diže kada se ljubite sa nekom ženom i kada držite ruke, a da kasnije kada treba da dođe do akcije ne dolazi do reakcije?
Zadnji put mi se digao 1962-e kad smo radili prugu beograd-bar

hajde hajde sigurno je bilo i nešto nakon toga :zper::lol::mazi:
FB_IMG_1692214900989.jpg

Jao hit. Da. Bili smo još mladi oko 16 i na moru bila sa jednim dečkom ljubili se sve. I dođemo u sobu, da, on reče da ima devojku u bgdu. I u sobi ništa. Moram reći da sam se valjala od smeha. Toliko je bilo zabavno da se i on počeo smejati. Zaključili smo da je ipak vezan za svoju devojku i da se vratimo napolje da se družimo. Još smo izlazili, zabavljali se, a od toga odustali. 🤣 Verovatno njemu to nije bilo smešno, dobro bili smo klinci, ali je sa tom devojkom bio par godina i navikli su se bili jedno na drugo. Meni razumljivo.
Navikao na poznat teren. 😂

U društvu ste prelepe žene i po svim izgledima bližite se vreloj akciji, međutim u jednom momentu ustanovljavate da vaša kobasica ne sarađuje po tom pitanju... Zašto?
Da li vam se diže kada se ljubite sa nekom ženom i kada držite ruke, a da kasnije kada treba da dođe do akcije ne dolazi do reakcije?
Desava se sadasnjem decku kada popije uz vutru. :roll: Tada mu je potrebna dodatna stimulacija, bude posle sve ok, ali frustrirajuce je pomalo iako znamo razlog.

Bilo je svega, sve ti je to u glavi. Reci joj da ti lize jaja.

Back