Da li vaša kobasica odbija da sarađuje?

svedok saradnik :lol:

IMG_20230814_231618.jpg

Neki kažu da im treba vremena, bliskost. Eto, a postoji stereotip da to obično treba ženama.
Mada, moram reći da se retko vremenom popravljalo. Tj retko kad je i bilo druge, treće mogućnosti 😁. Jednostavno, nešto ne valja u odnosu tako ja to kapiram.
Beži od takvih,ako njima sa tobom,tako lepom ženom treba gudački orkestar,nisu oni tvoj kalibar,beži od takvih.😊

Jao hit. Da. Bili smo još mladi oko 16 i na moru bila sa jednim dečkom ljubili se sve. I dođemo u sobu, da, on reče da ima devojku u bgdu. I u sobi ništa. Moram reći da sam se valjala od smeha. Toliko je bilo zabavno da se i on počeo smejati. Zaključili smo da je ipak vezan za svoju devojku i da se vratimo napolje da se družimo. Još smo izlazili, zabavljali se, a od toga odustali. 🤣 Verovatno njemu to nije bilo smešno, dobro bili smo klinci, ali je sa tom devojkom bio par godina i navikli su se bili jedno na drugo. Meni razumljivo.

Nije se dogodilo, ne kažem da neće ili da možda ni sada ne bi, ali u životu još nisam naišao na ženku koja mi je po pitanju seksualne energije bila u stanju parirati.
Ni blizu.
Ne hvalim se, zbog toga što mislim da je prije problem, nego blagoslov.
Neki kažu proširena prostata, iako sam čitao i o mentalnim blokadama.
Kada drkam, sve se rješi u minut-dva, kod seksa to traje satima i satima.

Jao hit. Da. Bili smo još mladi oko 16 i na moru bila sa jednim dečkom ljubili se sve. I dođemo u sobu, da, on reče da ima devojku u bgdu. I u sobi ništa. Moram reći da sam se valjala od smeha. Toliko je bilo zabavno da se i on počeo smejati. Zaključili smo da je ipak vezan za svoju devojku i da se vratimo napolje da se družimo. Još smo izlazili, zabavljali se, a od toga odustali. 🤣 Verovatno njemu to nije bilo smešno, dobro bili smo klinci, ali je sa tom devojkom bio par godina i navikli su se bili jedno na drugo. Meni razumljivo.
zamisli nekad je zanimljivije dešavanje od sexa:rotf:
šta se sve desi kad odugovlačiš:zcepanje::hahaha:

Back