a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 35.737
otvaras teme i samo nas pitas. Normalno je da das prvo tvoj stav. Daklem, kako taj tvoj prolazi ......kad podbaci?i zasto da?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otvaras teme i samo nas pitas. Normalno je da das prvo tvoj stav. Daklem, kako taj tvoj prolazi ......kad podbaci?i zasto da?
koji moj?otvaras teme i samo nas pitas. Normalno je da das prvo tvoj stav. Daklem, kako taj tvoj prolazi ......kad podbaci?
pa ovaj poslednji, od sinoc?koji moj?
aa taj,pa..odradim zamenu menjaca jer je servis besmislenpa ovaj poslednji, od sinoc?
ma da............losi vozaci uvek upropaste menjac.aa taj,pa..odradim zamenu menjaca jer je servis besmislen
a sad - neki jedrilicarda budem ja vezana,logicno
Hmm. Zaista dobro pitanje..Naravno, žena me često kažnjava kad ne uradim stvari onako kako je ona zamislila. Ako subotom ne usisam celu kuću ili ako sudovi ostanu neoprani više nego što ona smatra prihvatljivim, odmah se naljuti. Nekad imam osećaj da se od mene očekuje da ispunjavam listu zadataka, inače sledi kritika. A ako slučajno popričam s nekom koleginicom na poslu, i to iz sasvim nevinih razloga, eto problema – ljubomora se odmah pojavi, i kazna ne izostaje.i zasto da?
na žegu dok ne sagori ili se ne pokaje
nisam spremna.nemam ženu Andjsss budi moja žena i kazni mee![]()
...pa, neka da sebi sta zna i moze...da budem ja vezana,logicno
ne,klasican je da boli glavaete je pa sadklasičan izgovor jaoooo
![]()