Da li Vas vise povredi rec ili misao?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li Vas u ljubavnim vezama vise povredi partnerova misao ili rec?
Reci su produkt misli..ali da li Vas je vise zabolelo sto je izrazio rečima svoju misao ili što je uopšte i pomislio takvu misao?

Pa,da Vas cujem,drage i dragi moji ....:)

Vise me povredi rec, reci su vazduh ali ubijaju...misli ne mogu da registrujem, tako da postoji nada da nije ni doslo do njih. :D

Reci su produkt misli..ali da li Vas je vise zabolelo sto je izrazio rečima svoju misao ili što je uopšte i pomislio takvu misao?

ne bavim se čitanjem misli... računam da normalni i zreli ljudi mogu da funkcionišu na jezičkom nivou... misli su široke i nedefinisane često, tj. nesvesne, dok su reči svesni izraz, dakle razmišljam jedino o onome što je rečeno...

Namera. Ako je imao nameru da me povredi onda svejedno, ako se desi slucajno, a desava se svima od nas da kazemo pre nego sto promislimo, onda je ok. Zrelost dozvoljava da se da vise prostora u odnosu pa je tako malo teze povrediti onog drugog bez zelje za tim. Desava se. Primer, dopadne mi se kolega, jako, moj tip, prorade hormoni, flert, tamo-amo, svasta mi prodje kroz glavu, obuzdam samu sebe i to je. Moja misao ne povredjuje. Povredjuje delo, pa rec, pa misao...

Ja bih da mi pređemo na dela, reč je jako bitna, a misao kao misao ...
6752_Guza.jpg

За мене, то је нераздвојиво.
С тим што ако своје мисли држи за себе, онда не могу да нас повреде.
А чим их изрази, оне постају речи...

Не знам како по овом питању може да постоји дилема...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back