Da li vas privlachi rizik?

Znate li odakle izreka: "Smrzlo mi se ***** u gaćama"? Pa, u Sibiru je tako hladno da se ne može kakiti skinutih gaća, jer se kaka zaledi pre nego sto izađe. Dakle, normalna nužda praćena je rizikom da dođe do povrede na radu. Zato sibirski mučenici kake u gaće, a posle samo ih samo istresu.

neozbiljko:
Znate li odakle izreka: "Smrzlo mi se ***** u gaćama"? Pa, u Sibiru je tako hladno da se ne može kakiti skinutih gaća, jer se kaka zaledi pre nego sto izađe. Dakle, normalna nužda praćena je rizikom da dođe do povrede na radu. Zato sibirski mučenici kake u gaće, a posle samo ih samo istresu.
e zato ti seresh bez ikakvog rizika... i to josh u kakvim kolicinama... strashno... :evil:

HELENA33:
Koliko ste spremni da rizikujete u zivotu, kako se osecate dok to radite, a kako nakon pozitivnog ili negativnog ishoda te situacije... navedite sami svoje primere... kocka, ljubav, posao, prijateljstva itd...
ne volim da rizikujem, makar ne svesno... ali dosta chesto mi se deshava da tek kad sve prodje shvatim koliko sam zaista rizikovala, ali kao 'uh dobro je proshlo'... najgore je kad to skontash na sred rizikovanja, pa ni tamo ni vamo...

HELENA33:
kad onda u stvari rizikujes? :confused:
stvar je u tome da idem na neku polu-sigurnu ruku.... uvek prvo razmislim da la vredi rizikovati....a kada nepromisljeno uradim nesto i to mi se obije u glavu obuzima me talas krivice i kajanja......pa mi bude bedno sto sam rizikovala.....a taj osecaj nije ni malo prijatan........... tako da kad bolje razmislim,,,,nije povoljno rizikovati.....

svako zlo ima svoje dobro!!!!!!!!! ja sam optimista,kada mi nesto podje kako nije trebalo,ja iz toga izvucem ono najbolje i kazem:"Mozda je ovo i trebalo tako da se dogodi.........."nikad ne znas zasto se to tako dogodilo,to je vise nekakva sudbina.....

Back