da li vas privlace...

Мене можеш да обмањујеш само док не видим...:D:D:D

pa naravno....jer da su vestak stajale bi ko salivene (ali bukvalno)....prvi put kad sam videla silikone uzivo bilo je na zeni od 30-tak koja je izrodila troje dece....i gledam ja u majicu, i vidim bradavice i jasno, nema grudnjak....ali, nejasno je kako stoje i sve u oci bodu...i vidim ja tu nesto nelogicno...lampica mi se upalila tek kasnije....:mrgreen:...mogu vam reci bas su dobro izgledale.....

pa naravno....jer da su vestak stajale bi ko salivene (ali bukvalno)....prvi put kad sam videla silikone uzivo bilo je na zeni od 30-tak koja je izrodila troje dece....i gledam ja u majicu, i vidim bradavice i jasno, nema grudnjak....ali, nejasno je kako stoje i sve u oci bodu...i vidim ja tu nesto nelogicno...lampica mi se upalila tek kasnije....:mrgreen:...mogu vam reci bas su dobro izgledale.....

iskreno, i ja bih, kad zavrshim sa svim dojenjima i mazovima i muzzenjima i to izvrshila neku korekciju na sisama i to bez silikona ako mozze - neki boob lif :D...
to samo ako se provuchem bez strija, bez mnogo kila vishka, bez preterano celulita, jerbo ako mi i to ostalo bude falilo, pa bolje mi je da ulozzim u stan nego u procvat trzzishta plastichne hirurgije...

Тако је и мени било...:D
Изашао сам са девојком која је неких 7 година старија од мене и она је дошла без бруса...
Никако ми није било јасно у чему је цака да јој тако предивно стоје груди...
Онда сам одједном схватио...
А касније, кад се разоткрила... Прелепо искуство...8-):smile:

Тако је и мени било...:D
Изашао сам са девојком која је неких 7 година старија од мене и она је дошла без бруса...
Никако ми није било јасно у чему је цака да јој тако предивно стоје груди...
Онда сам одједном схватио...
А касније, кад се разоткрила... Прелепо искуство...8-):smile:

:shock: ajd' se zakuni da ti je draži silikon od običnih prirodnih ženskih grudi???

Meni su silikonske grudi, ako su dobro uradjene, jako lijepe......znaci, kada ne pretjeraju, pa stave preveliki broj, i kada nisu razmaknute(uzas).............stoje cvrsto, ne pomjeraju se....kako je njima samo super kada odu na trcanje, pa ne moraju da razmisljaju kakav sportski brus da obuku!

:shock: ajd' se zakuni da ti je draži silikon od običnih prirodnih ženskih grudi???

Где сам ја то рекао?
Не правим такве паралеле, груди су само део жене која ми се свиђа, биле мале или велике, силиконске или не...
Избор сваке жене шта ће да ради са својим телом.
Али се и не фолирам да ми се гади...
Силикон некако подсећа на груди седамнаестогодишњакиња... Бар мене...
А мислим да и женама даје то осећање, само обогаћено искуством...
И заиста ми се допада...
Они који кажу да им се гади обично немају искуства с њим...
Или се плаше...

Где сам ја то рекао?
Не правим такве паралеле, груди су само део жене која ми се свиђа, биле мале или велике, силиконске или не...
Избор сваке жене шта ће да ради са својим телом.
Али се и не фолирам да ми се гади...
Силикон некако подсећа на груди седамнаестогодишњакиња... Бар мене...
А мислим да и женама даје то осећање, само обогаћено искуством...
И заиста ми се допада...
Они који кажу да им се гади обично немају искуства с њим...
Или се плаше...

aaaa, to li je...OK...:lol:

kompleksi se lece iz korena,tamo gde nastaju - tj u glavi.
osobi koja pati od kompleksa zbog svog izgleda uvek ce faliti jedna operacija vise da bi postigla bas ono sto hoce.
ima naravno ekstremnih slucajeva,gde je neki deo tela vidno deformisan i to mi je jasno - prosto ne zelis da budes zapazen na taj nacin - a neko budzenje iz obesti mi je malo hc.a nekima bi najvise pomogo psihijatar naravno.

Kompleksi se leče završavanjem filozofskog fakulteta :lol:

Uhvatiš ribu za sisu, ono se pomeri, a ti kao: "E, aj' vrati ovo 'de bilo..." :rolleyes:

ja sam znao jednog darka koji je sad ana da vidis gde ih je sve stavio i to kakva ana
uuu...
ja sam gledala onu seriju sa plastichnim hirurzima na b92.

tamo su se svi lozzili na jednu cicu, koja je u stvari bila preradjeno mushko....

na kraju je provalio jedan iskusni tip, koji je shvatio kad joj je gurnuo da to nije to.
sve je na njoj bilo savrsheno osim ******. :D

Back