Dijenek
Elita
- Poruka
- 22.033
moj kolega misli da imam silikone i u pijanom stanju je izjavio kako me sram bilo sto zavaravam muskarce......
Молио бих те за једну фотку да проценим да ли обмањујеш мушкарце...
Може на пп...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj kolega misli da imam silikone i u pijanom stanju je izjavio kako me sram bilo sto zavaravam muskarce......
Молио бих те за једну фотку да проценим да ли обмањујеш мушкарце...
Може на пп...
evo odlucila sam da obmanjujem i tebe.......evo odlucila sam da obmanjujem i tebe.......
Мене можеш да обмањујеш само док не видим...![]()
...mogu vam reci bas su dobro izgledale.....pa naravno....jer da su vestak stajale bi ko salivene (ali bukvalno)....prvi put kad sam videla silikone uzivo bilo je na zeni od 30-tak koja je izrodila troje dece....i gledam ja u majicu, i vidim bradavice i jasno, nema grudnjak....ali, nejasno je kako stoje i sve u oci bodu...i vidim ja tu nesto nelogicno...lampica mi se upalila tek kasnije.......mogu vam reci bas su dobro izgledale.....
pa naravno....jer da su vestak stajale bi ko salivene (ali bukvalno)....prvi put kad sam videla silikone uzivo bilo je na zeni od 30-tak koja je izrodila troje dece....i gledam ja u majicu, i vidim bradavice i jasno, nema grudnjak....ali, nejasno je kako stoje i sve u oci bodu...i vidim ja tu nesto nelogicno...lampica mi se upalila tek kasnije.......mogu vam reci bas su dobro izgledale.....
Тако је и мени било...
Изашао сам са девојком која је неких 7 година старија од мене и она је дошла без бруса...
Никако ми није било јасно у чему је цака да јој тако предивно стоје груди...
Онда сам одједном схватио...
А касније, кад се разоткрила... Прелепо искуство...8-):smile:
:shock: ajd' se zakuni da ti je draži silikon od običnih prirodnih ženskih grudi???
cru, ovde prichamo o zzenskim sisama, silikonima i tako to, a ne o... khm... znash vec.ja sam ga pipkala
lepo je... onako mekano, a cvrsto
)Где сам ја то рекао?
Не правим такве паралеле, груди су само део жене која ми се свиђа, биле мале или велике, силиконске или не...
Избор сваке жене шта ће да ради са својим телом.
Али се и не фолирам да ми се гади...
Силикон некако подсећа на груди седамнаестогодишњакиња... Бар мене...
А мислим да и женама даје то осећање, само обогаћено искуством...
И заиста ми се допада...
Они који кажу да им се гади обично немају искуства с њим...
Или се плаше...

pa o zenskim i pricam...cru, ovde prichamo o zzenskim sisama, silikonima i tako to, a ne o... khm... znash vec.(
)
a ja mislila da ti prichash o mushkim... al` ne sisama.pa o zenskim i pricam...
mislim .. samo sam pipnula...
a 'de muski mogu da ih stave?
pa o zenskim i pricam...
....neki stave u grudi isto da deluju razvijeno, neki u guzu....mogu i dapovecaju bicepse.....ma gde ti dusa pozeli :rolleyes:....Arnold Svarceneger je stavio u listove....neki stave u grudi isto da deluju razvijeno, neki u guzu....mogu i dapovecaju bicepse.....ma gde ti dusa pozeli :rolleyes:....
kompleksi se lece iz korena,tamo gde nastaju - tj u glavi.
osobi koja pati od kompleksa zbog svog izgleda uvek ce faliti jedna operacija vise da bi postigla bas ono sto hoce.
ima naravno ekstremnih slucajeva,gde je neki deo tela vidno deformisan i to mi je jasno - prosto ne zelis da budes zapazen na taj nacin - a neko budzenje iz obesti mi je malo hc.a nekima bi najvise pomogo psihijatar naravno.

ajde.Kompleksi se leče završavanjem filozofskog fakulteta![]()
pa o zenskim i pricam...
moja dusa?
pa mozda bi preferirala neka druga muska mesta![]()
.....uuu...ja sam znao jednog darka koji je sad ana da vidis gde ih je sve stavio i to kakva ana